Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Június 01. 13:45, szerda | Helyi

Ülést tart a megyei képviselőtestület

Ülést tart a megyei képviselőtestület

Június 3-án, pénteken délelőtt (10.00 óra) tartja következő ülését a megyei képviselőtestület.

A napirendek között tizenhárom előterjesztés szerepel, ezek közül elsőként „A Győr-Moson-Sopron megyét érintő kerékpárút-hálózat fejlesztése” című témát tárgyalják. Sor kerül a megyei önkormányzat 2016. évi költségvetésének módosítására, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Integrált Területi Program 3.3 változatának jóváhagyására. Tárgyalják a megyei önkormányzatok rendkívüli támogatására vonatkozó előterjesztést, majd alapítványi támogatásról is dönt a testület. A Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság 2016. első félévében végzett munkáról beszámoló kerül a képviselők elé, ezt követően új tagot választanak a megyei értéktár bizottságba. A megyei önkormányzat résztulajdonában lévő Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Csoportosulás és a Nyugat-dunántúli RFÜ Közhasznú Nonprofit Kft. 2015. évi működéséről beszámoló hangzik el.

A megyei kitüntető cím és a megyei kitüntető díjak odaítéléséről a képviselők zárt ajtók mögött tárgyalnak, ahogy a tagdelegálásokat érintő előterjesztésekről is.

A közgyűlési előterjesztések megtalálhatók a http://www.gymsmo.hu oldalon a Közgyűlés/Közgyűlések anyagai/2016. június 3. címszó alatt olvashatók.

http://www.gymsmo.hu/kozgyules.html

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.