Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Október 12. 15:05, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Unalmában lopott

Unalmában lopott

A rendőrök befejezték a nyomozást annak a 19 éves férfinek az ügyében, aki állítása szerint azért lopott kerékpárt, mert egész nap nagyon unatkozott. Az elkövetéskor nem bohócnak, csak bohócos pólóba öltözött.

Egy kerékpárbolt eladója kért 2021. június 18-án délután rendőri segítséget, amikor az egyik eladásra kínált biciklijüket hazafelé menet egy idegennél látta, holott senki nem fizetett érte. A 100 ezret érő, lopott sporteszközt tekerő férfi nehezen haladt – mint később kiderült nem a fáradtság, hanem a defektes hátsó gumi miatt. Az eladó fotókat készített a távolodó, bohócos pólós kerékpárosról, majd értesítette a rendőrséget.

A váci rendőrök már várták, mikor hazaért, a biciklit a Kórház utcában találták meg, a férfi ott hagyta, miután a leeresztett gumi miatt nem tudott vele tovább menni.

A 19 éves férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését: nem volt lelakatolva, fogta és elvitte. Vallomása szerint nem volt munkája, ezért naphosszat otthon unatkozott. „Csak azért loptam el a biciklit, mert nagyon unatkoztam egész nap” – fogalmazott.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek - számolt be az esetről a rendőrség.

Címkék: lopás, tolvaj, vác

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.