Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2010. November 15. 13:18, hétfő | PR
Forrás: www.uniqa.hu

UNIQA magunkról

UNIQA magunkról

2003 novemberétől társaságunkat UNIQA Biztosítónak hívják. Az új generáció biztosítójaként arra törekszünk, hogy elsőrangú, minőségi termékeinkkel és szolgáltatásainkkal még inkább megfeleljünk, sőt túlszárnyaljuk ügyfeleink

Az UNIQA vállalja a kihívásokat, rugalmas, innovatív szolgáltatásokat és vállalatot épít, egy új generációt a biztosításban. A cég sikerének záloga a széles körű, minőségi szolgáltatások, újdonságok, akciók és kedvezmények az élet-, valamint nem-életbiztosítási területen.

Vállalatunk Magyarországon mára a hazai biztosítási piac csaknem nyolc százalékát tudhatja magáénak, és évről évre igen jelentős növekedési rátát mutat fel.

Az UNIQA célja, hogy az adott, de folyamatosan változó gazdasági és társadalmi környezetben megoldásokat kínáljon ügyfelei számára ahhoz, hogy teljes és biztonságos életet élhessenek. Ma azonban sokkal dinamikusabbak a változások, mint régen, ezért folyamatos megújulásra van szükség.

Régi mondás, hogy az életben egy dolog állandó: a változás. Napjainkra ez a megállapítás még inkább igaz. Változtak az elvárások, az igények, változott az is, mit nevezünk ma biztonságos életnek. A régi minták fontosak, hiszen ezekre építkezünk, folytonosságot adnak egy vállalat életében is, de a sikerhez a korábbinál nagyobb rugalmasságra van szükség. Az UNIQA vállalja a modern kor kihívásait, vállalja az állandó megújulást. Ez tükröződik szlogenünk változásában is. Nem elég a biztonság. Rugalmas, dinamikus, innovatív szolgáltatásokat és vállalati kultúrát építünk, egy új generációt a biztosításban!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 08. 17:25, péntek | PR

Milyen munka vár ma rád Ausztriában?

Ausztria különösen népszerű a magyar munkavállalók között, akik külföldön próbálnak szerencsét. Az viszont örök kérdés, hogy megéri-e az ausztriai munkavállalás és milyen munkák elérhetőek. Mutatjuk!

2020. Május 08. 17:17, péntek | PR

Hogyan kiránduljunk, utazzunk belföldön járvány idején?

A korlátozásoktól függetlenül is nagyon fontos vigyázni magunkra és egymásra, távolságot tartani, ha kimozdulunk otthonról. Ám egyre nehezebb lesz otthon maradni, főleg, hogy végre itt a jó idő.

2020. Április 09. 13:04, csütörtök | PR

A városi autók helyzete az ADAC nyári gumi teszteken

A márciusban elvégzett ADAC lesztek azokra az autósokra is gondoltak, akik kisebb méretű személygépkocsikkal rendelkeznek. Ezek az úgynevezett városi autók mindennap hajtva vannak.