Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2010. Január 06. 07:40, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Unique: Hiszed vagy sem - premier

Unique: Hiszed vagy sem - premier

Hiszed vagy sem - ez a címe a Unique legújabb klipjének, amelyet itt, a StoryOnline-on láthattok először. 30 ember, 16 órán át készítette a Unique együttes legújabb videóját, a Hiszed vagy sem-et. A klip története egy befejezett love stor

Az énekesnő egy, a forgatás helyszínéül szolgáló stúdió közepére felállított medencében fürdőzött, amelyben 800 liter víz vette körül.

Gabi 2-3 órán keresztül "fürdőzött" a vízben, ám megérte: olyan képek készültek, amilyeneket még nem lehetett magyar videoklipekben látni.

Külön öröm a StoryOnline számára, hogy az együttes hivatalos weboldala után ők mutathatja be először a klipet. A videóban ugyanis feltűnik szerkesztőkollégájuk, Lakatos Levente is!Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?