Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2017. Április 12. 09:04, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Üres nézőtér előtt tartott előadást egy olasz színész

Üres nézőtér előtt tartott előadást egy olasz színész

Bár egyetlen jegy sem kelt el az előadásra, mégis színpadra lépett és teljes egészében előadta darabját egy színész az észak-olaszországi Gallaratéban.

Giovanni Mongiano az Improvvisazioni di un attore che legge (Egy olvasó színész improvizációi) című darabot a rendezőasszisztens és a pénztárosnő előtt adta elő a hétvégén.

"Mondtam neki, hogy nincs itt senki, menjünk haza. De ő feltétlenül fel akart lépni" - mondta Paula Vigna rendezőasszisztens. Hozzátette: az előadás "csodálatos volt", a színész "egyetlen vesszőt sem hagyott ki".

Mongiano Twitter mikroblogján számolt be az érzéseiről. Mint írta, ez az ő szívügye, a fellépés szimbolikus tett volt, ezzel a színházhoz fűződő szeretetét és szenvedélyét akarta kifejezni. "Ha nem tettem volna meg, nagyon sajnáltam volna, és éjszaka nem tudtam volna aludni" - mondta a színész az olasz sajtónak.

Címkék: előadás, olasz, színész

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.