Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Július 25. 07:13, csütörtök | Külföld

Utasok tömege rekedt a földrész egyik legforgalmasabb repülőterén

Utasok tömege rekedt a földrész egyik legforgalmasabb repülőterén

Mintegy 20-30 ezer utas rekedt szerdán az amszterdami repülőtéren az üzemanyag-feltöltésben keletkezett problémák miatt - közölte a reptér egyik szóvivője.

Néhány óra elteltével a problémát sikerült megoldani, így a repülőgépek ismét rendesen feltankolhattak, és folytatódtak a felszállások. A Schiphol repülőtér közlése szerint nem minden utasnak tudtak szállodai szobát biztosítani, így néhány ezren tábori ágyakon töltik az éjszakát.

A fennakadás miatt - amely a reptér egy szerződéses partnerénél keletkezett - több mint száz repülőgép nem tudott időben felszállni, 180 járatot pedig teljesen törölni kellett.

A KLM holland légitársaság azt közölte, hogy járatainak egy része a torlódások miatt még csütörtökön is késéssel indul majd.

Forrás: origo.hu

Kép: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Iráni drón- és rakétatámadás - A Biztonsági Tanács rendkívüli ülésen tárgyal a támadásról

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa rendkívüli ülést tart az Irán által Izrael ellen indított drón- és rakétatámadások nyomán, miközben a G7-csoport is tanácskozik vasárnap a kialakult helyzetről.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.

2024. Április 12. 06:00, péntek | Külföld

Moszkva nem vesz részt a Zelenszkij-féle béketervről tartandó tanácskozáson

Oroszország nem vesz részt a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök béketervéről Svájcban megrendezendő tanácskozáson - közölte Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő csütörtökön a Telegram-csatornáján.