Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2012. Március 05. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Utcabállal várják Stohlt

Utcabállal várják Stohlt

Családja, barátai és szomszédjai szabadulóbulit rendeznek a színésznek Fóton.

Öt hónapos börtönbüntetése után Stohl András ma elhagyta a celláját. Míg a fegyintézetbe való bevonuláskor ügyvédje is elkísérte, a szabaduláskor azonban nem várta a börtön kapujában, mondván nincs már rá szüksége. "Amikor bevonult, egy olyan félelmetes közegbe kellett bemennie, amit én jól ismerek. Most azonban a szeretteihez jött vissza, ezért nem volt szükséges, hogy ott legyek" - indokolta a távollétét az Új Ásznak dr. Ruttner György.

A szabadulás örömére a színész szomszédjai és barátai egy kis ünnepléssel készülnek, a szervezés még vasárnap is javában folyt Fóton. A hétfő esti szabadulóbulival ráadásul Stohl elmaradt születésnapi felköszöntését is bepótolják. Mindemellett az ügyvéd biztos abban, hogy a színész még márciusban munkába áll, hiszen valamiből el kell tartania a családját, ráadásul a kölcsönök behajtásával sem járt sikerrel Stohl jogi képviselője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.