Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2015. Július 22. 11:45, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu

Útfelújítás miatt forgalomkorlátozás Csornán

Útfelújítás miatt forgalomkorlátozás Csornán

Csorna belterületén 2015. július 23-án és 24-én csatornajavítási munkálatok miatt egy sávra szűkítik a Soproni út forgalmát Győr irányába.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe Csorna város területén.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint 2015. július 23-án és 24-én csapadékcsatorna-aknák javítása miatt egy sávra szűkítik Csorna belterületén a Soproni út forgalmát Győr irányába a Bartók Béla út és a Kossuth Lajos utca közötti útszakaszon.

A felújítási munkálatok idején az érintett útszakaszon torlódásokra kell számítani. A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a forgalom segítésére, valamint az esetleges tolódások mielőbbi megszüntetésére.
A munkálatok ideje alatt a meteorológiai előrejelzések szerint továbbra is nagy hőség várható, ezért kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal és figyelemmel közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét