Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. Február 02. 10:15, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Vádak és gyanúk: rossz fény vetül a győri Beck Reisen Kft. működésére

Vádak és gyanúk: rossz fény vetül a győri Beck Reisen Kft. működésére

Az elmúlt hetekben számos bejelentés, panasz érkezett a Beck Reisen Kft. (Győr), valamint a Beck-cégcsoport tevékenységével kapcsolatosan. További információkat, adatokat várunk a cég működésével összefüggésben, azzal a céllal, hogy

Várjuk olyan személyek KONKRÉTUMOKAT tartalmazó levelét, akik úgy vélik, hogy a Beck Reisen Kft. (utazásszervezés, árubemutatók szervezése), valamint a Beck Credit Pénzügyi Szolgáltató Zrt. (fogyasztási kölcsön nyújtása magánszemélyek részére, egyéb hitelnyújtás) megtévesztette, becsapta, átverte, megkárosította valamilyen formában.

Tekintettel arra, hogy nevezett cégekkel összefüggésben munkáltatási anomáliák gyanúja is felmerült, várjuk olyan személyek jelentkezését is, akik korábban a Beck Reisen Kft-nél, a Beck Credit Zrt-nél, a Beck International Kft-nél, és a Huber Reisen Kft-nél végeztek munkát, ám munkaadójuk nem a vonatkozó törvényeknek megfelelően alkalmazta őket (pl.: bejelentés elmulasztása, vagy színlelt munkaszerződés megkötése), illetve fizette - vagy nem fizette - meg részükre munkabérüket, és az állam felé az ahhoz kapcsolódó közterheket, járulékokat.

Informátoraink, panaszosaink névtelenségét minden körülmények között megőrizzük!

Privát kopó

E-mail: privatkopomagazin@gmail.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.