Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2021. Március 11. 14:59, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Vádat emeltek egy edzőtermi öltözőszekrényeket fosztogató férfi ellen

Vádat emeltek egy edzőtermi öltözőszekrényeket fosztogató férfi ellen

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki három budapesti edzőterem és egy Pest megyei termálfürdő öltözőszekrényeiből értékeket lopott el 2019. szeptember-novemberben - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Ibolya Tibor közleménye szerint a 28 éves férfi az egyik szekrényből a sértett mobiltelefonja és egyéb értékei mellett a lakáskulcsát, a lakcímkártyáját és PIN-kóddal együtt a bankkártyáját is elvette. A bankkártyáról félmillió forint készpénzt vett fel, majd behatolt a sértett lakásába is, ahonnan 40 ezer forintot vitt el.

A vádlott öt sértettől több mint 1,3 millió forintot lopott el - tette hozzá.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfit öt rendbeli üzletszerű lopás bűntettével, illetve vétségével és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalással vádolja, valamint végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta ellene.

A kerületi ügyészség indítványt tett arra is, hogy a bíróság rendelje el a férfi egy korábbi, 10 hónap, próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésének végrehajtását is - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.