Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2016. Augusztus 26. 13:51, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelés az idős nőt kifosztó férfi ellen

Vádemelés az idős nőt kifosztó férfi ellen

A rendőrök állampolgári segítséggel elfogtak egy férfit, aki letépte egy 75 éves nő nyakláncát, majd egy üzletbe futott be zsákmányával.

A rendőrségre érkezett egy bejelentés 2016. augusztus 24-én a délutáni órákban arról, hogy az egyik győri üzletben egy férfit tartanak vissza, aki letépte egy idős hölgy nyakláncát. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a Baross hídon sétált barátnőivel, amikor hirtelen odalépett hozzá egy férfi, majd szó nélkül kitépte a nyakából az aranyláncát a rajta lévő tűzzománc medállal együtt. Ezután az ismeretlen férfi elfutott. Az esetet több szemtanú is látta, közülük néhányan a tettes után eredtek. Az elkövető menekülés közben a medál nélküli láncot eldobta és üldözői elől az egyik győri üzletbe futott be. A boltba később a sértett is megérkezett, ahol egy ruhaállvány alá dobva megtalálta a nyakából letépett tűzzománc medált is.

A járőrök B. István 23 éves ravazdi lakost a helyszínen igazoltatták és megállapították, hogy ellene – különböző ügyek miatt – több körözés is érvényben van. A rendőrök a gyanúsítottat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A Győri Rendőrkapitányságon a férfi ellen kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - eljárást indítottak. A nyomozók az ügyet 2016. augusztus 25-én befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.