Városlista
2020. január 21, kedd - Ágnes

Hírek

2016. Augusztus 26. 13:51, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelés az idős nőt kifosztó férfi ellen

Vádemelés az idős nőt kifosztó férfi ellen

A rendőrök állampolgári segítséggel elfogtak egy férfit, aki letépte egy 75 éves nő nyakláncát, majd egy üzletbe futott be zsákmányával.

A rendőrségre érkezett egy bejelentés 2016. augusztus 24-én a délutáni órákban arról, hogy az egyik győri üzletben egy férfit tartanak vissza, aki letépte egy idős hölgy nyakláncát. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a Baross hídon sétált barátnőivel, amikor hirtelen odalépett hozzá egy férfi, majd szó nélkül kitépte a nyakából az aranyláncát a rajta lévő tűzzománc medállal együtt. Ezután az ismeretlen férfi elfutott. Az esetet több szemtanú is látta, közülük néhányan a tettes után eredtek. Az elkövető menekülés közben a medál nélküli láncot eldobta és üldözői elől az egyik győri üzletbe futott be. A boltba később a sértett is megérkezett, ahol egy ruhaállvány alá dobva megtalálta a nyakából letépett tűzzománc medált is.

A járőrök B. István 23 éves ravazdi lakost a helyszínen igazoltatták és megállapították, hogy ellene – különböző ügyek miatt – több körözés is érvényben van. A rendőrök a gyanúsítottat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A Győri Rendőrkapitányságon a férfi ellen kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - eljárást indítottak. A nyomozók az ügyet 2016. augusztus 25-én befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 08:48, kedd | Helyi

Kulturális és művészeti díjban részesült Fejszés Attila

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Téglás Város Önkormányzatának Képviselő testülete „Kulturális és Művészeti Díjat” adományozott hétfőn Fejszés Attilának, a Győri Nemzeti Színház színművészének.

2020. Január 20. 20:49, hétfő | Helyi

Betöltötte énekhangjával a Kisalföld szerkesztőségét is Bede-Fazekas Csaba

Bede-Fazekas Csaba Kossuth-díjas, Érdemes-, Kiváló Művész, operaénekes, Győr díszpolgára, a Győri Nemzeti Színház örökös tagja volt Werner Krisztina vendége a sajtószékházban.

2020. Január 19. 06:25, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp január 20-tól

2020. Január 19. 06:23, vasárnap | Helyi

TÁRCÁBÓL LOPOTT, KERESSÜK

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik ismeretlen elkövető azonosításához.