Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2016. Július 06. 09:27, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslat született a győrszentiváni rabló ellen

Vádemelési javaslat született a győrszentiváni rabló ellen

Vádemelési javaslattal zárult egy győrszentiváni gyanúsított ügye, aki megütött, majd kirabolt egy idős férfit.

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytatott egy 20 éves győrszentiváni lakos ellen rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2015. december 1-én a reggeli órákban bement az idős férfi győrszentiváni házának előszobájába, ahol összetalálkozott a sértettel. A fiatal megütötte a bácsit, majd felkapott egy pár cipőt, illetve egy táskát és elfutott.
A körzeti megbízottak a bejelentést követően két órán belül azonosították és elfogták a 20 éves fiatalembert. A helyi lakost előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A nyomozók a házkutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított tárgyakat.

A Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

2021. Május 19. 10:00, szerda | Helyi

A napsugarak legjobb helye!-Sisolar Napelemrendszerek

Ha a fenntartható, környezettudatos jövő fontos számunkra, szeretnénk csökkenteni a rezsi költségünket, akkor egyenes út vezet a napelem rendszerekig.

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.