Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2010. Augusztus 08. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Vadon Jani toborzásba kezdett

Vadon Jani toborzásba kezdett

Már csak egy hónap, és újra megrendezik Magyarország legkedveltebb félmaratonját. Az idei, jubileumi versenyen többek között Vadon Jani, a Class FM műsorvezetője is elindul, célja, hogy minél több embert gyűjtsön maga köré szeptember 5-

A 21 kilométer legyőzhető távolság. Így gondolja ezt Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorának, a Morning Show-nak a műsorvezetője, Vadon Jani is. A rádiós célja az, hogy a szeptemberi 5-i versenyen minél több hallgatóval együtt fussa majd le a Félmaratont.

"Az utcai versenyek fantasztikus közösségi élményt adnak az indulóknak, a margitszigeti edzéseknél is ezt a 'varázserőt' kívánjuk bevetni. Ráadásul a közösség mindig egy plusz motiváció az edzésekhez, ami egy ilyen verseny előtt elengedhetetlen. Várunk szeretettel minden sportszerető embert!" - mondta Vadon Jani.
Az edzések helyszíne a Margitszigeti Futóklub, a szerdai közös futásokon Vadon Jani mellett egy másik sztárvendég is részt vesz. A helyszínen bárki kipróbálhatja a Nike legújabb futócipőit és szakszerű tanácsokat kérhet a Futóklub képzett edzőjétől.


Időpontok és sztárvendégek:
Augusztus 11, 18 óra: Tóth Gabi és Roli
Augusztus 18, 18 óra: Sidi, a Zanzibar gitárosa
Augusztus 25, 18 óra: Rakonczai Viktor és Imre

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.