Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2010. Augusztus 08. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Vadon Jani toborzásba kezdett

Vadon Jani toborzásba kezdett

Már csak egy hónap, és újra megrendezik Magyarország legkedveltebb félmaratonját. Az idei, jubileumi versenyen többek között Vadon Jani, a Class FM műsorvezetője is elindul, célja, hogy minél több embert gyűjtsön maga köré szeptember 5-

A 21 kilométer legyőzhető távolság. Így gondolja ezt Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorának, a Morning Show-nak a műsorvezetője, Vadon Jani is. A rádiós célja az, hogy a szeptemberi 5-i versenyen minél több hallgatóval együtt fussa majd le a Félmaratont.

"Az utcai versenyek fantasztikus közösségi élményt adnak az indulóknak, a margitszigeti edzéseknél is ezt a 'varázserőt' kívánjuk bevetni. Ráadásul a közösség mindig egy plusz motiváció az edzésekhez, ami egy ilyen verseny előtt elengedhetetlen. Várunk szeretettel minden sportszerető embert!" - mondta Vadon Jani.
Az edzések helyszíne a Margitszigeti Futóklub, a szerdai közös futásokon Vadon Jani mellett egy másik sztárvendég is részt vesz. A helyszínen bárki kipróbálhatja a Nike legújabb futócipőit és szakszerű tanácsokat kérhet a Futóklub képzett edzőjétől.


Időpontok és sztárvendégek:
Augusztus 11, 18 óra: Tóth Gabi és Roli
Augusztus 18, 18 óra: Sidi, a Zanzibar gitárosa
Augusztus 25, 18 óra: Rakonczai Viktor és Imre

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!

2020. Szeptember 25. 15:03, péntek | Bulvár

Újra toplistás J.K. Rowling

A brit eladási toplisták élén debütált J. K. Rowling, Robert Galbraith írói álnéven írt Troubled Blood című új krimije.

2020. Szeptember 25. 13:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Balássy Betty és Varga Feri - VIDEÓ

A rendhagyó műsor a Tisza-tóról! Nagy Anett és Szebeni István Balássy Betty-t és Varga Ferit a közös sportolási szokásaikról kérdezték. Figyelem a műsor poénokat tartalmaz!