Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2010. Február 12. 13:58, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Valaki megszúrta az őrjöngő családfőt

Valaki megszúrta az őrjöngő családfőt

Súlyos sérüléssel, szúrt sebbel szállítottak kórházba a mentők egy férfit Mezőfalváról, egy családi veszekedés helyszínéről. A vallomások ellentmondásossága miatt a rendőröknek egyelőre nem sikerült kideríteniük, a család mely

Csütörtökön este történt az eset a Fejér megyei nagyközség egyik családi házában. A 49 éves férfi ittasan tért haza, s veszekedni kezdett családjával. A helyzet odáig fajult, hogy a férfi felkapott egy széket, s azzal arcon csapta feleségét, valamint 16 éves lányát is. A családanya az ütéstől súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A dühöngő férfit két fia próbálta lefogni, de csak akkor nyugodott meg, mikor a 27 éves fiú egy baseballütővel fejbe vágta. A dulakodás során ráadásul előkerült egy kés is, melyet valaki a családfőbe döfött. A férfit a mentők kórházba szállították, ahol azonnal meg kellett műteni. A rendőrségnek egyelőre nem sikerült kiderítenie, ki szúrt, a vallomások ugyanis teljesen ellentmondóak. A férfi kórházba szállítása közben azt mondta, nagyobbik fia szúrta le, a műtőasztalon azonban már azt, hogy a kisebbik, a 17 éves kezében volt a kés. A férfi felesége azt állítja, a férfi saját magát szúrta meg, mikor a kezében lévő késsel hadonászva elesett.

A rendőrök a családi háznál egy baltát - minek az eseményekben betöltött szerepe még nem tisztázott - egy vasvillát - melyről először azt gyanították, hogy a családfő szúrt sérülését okozta - valamint egy baseballütőt, egy húsklopfolót és egy húsbárdot, egy nyújtófát, késeket és az asszony fején összetört széket lefoglalták. A két fiút előállították, kihallgatásukat megkezdték a dunaújvárosi nyomozók.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 06:00, szerda | Kék hírek

Balesetben többen megsérültek Szombathelynél

Két jármű ütközött, többen megsérültek kedden Szombathely és Táplánszentkereszt között.

2019. November 12. 17:05, kedd | Kék hírek

Rendőrautónak ütközött egy kocsi a fővárosban

Rendőrautónak ütközött egy gépkocsi Budapesten, az Árpád hídnál kedd délután, a balesetben egy rendőr megsérült - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. November 11. 13:02, hétfő | Kék hírek

Két nő megvert és kirabolt egy férfit a fővárosban

Néhány óra alatt elfogták a rablás feltételezett elkövetőit az erzsébetvárosi rendőrök a minap.

2019. November 10. 16:50, vasárnap | Kék hírek

Kerítésdeszkával ütötte a szélvédőt

A bátonyterenyei rendőrök előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak egy 42 éves férfit.