Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2010. Február 12. 13:58, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Valaki megszúrta az őrjöngő családfőt

Valaki megszúrta az őrjöngő családfőt

Súlyos sérüléssel, szúrt sebbel szállítottak kórházba a mentők egy férfit Mezőfalváról, egy családi veszekedés helyszínéről. A vallomások ellentmondásossága miatt a rendőröknek egyelőre nem sikerült kideríteniük, a család mely

Csütörtökön este történt az eset a Fejér megyei nagyközség egyik családi házában. A 49 éves férfi ittasan tért haza, s veszekedni kezdett családjával. A helyzet odáig fajult, hogy a férfi felkapott egy széket, s azzal arcon csapta feleségét, valamint 16 éves lányát is. A családanya az ütéstől súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A dühöngő férfit két fia próbálta lefogni, de csak akkor nyugodott meg, mikor a 27 éves fiú egy baseballütővel fejbe vágta. A dulakodás során ráadásul előkerült egy kés is, melyet valaki a családfőbe döfött. A férfit a mentők kórházba szállították, ahol azonnal meg kellett műteni. A rendőrségnek egyelőre nem sikerült kiderítenie, ki szúrt, a vallomások ugyanis teljesen ellentmondóak. A férfi kórházba szállítása közben azt mondta, nagyobbik fia szúrta le, a műtőasztalon azonban már azt, hogy a kisebbik, a 17 éves kezében volt a kés. A férfi felesége azt állítja, a férfi saját magát szúrta meg, mikor a kezében lévő késsel hadonászva elesett.

A rendőrök a családi háznál egy baltát - minek az eseményekben betöltött szerepe még nem tisztázott - egy vasvillát - melyről először azt gyanították, hogy a családfő szúrt sérülését okozta - valamint egy baseballütőt, egy húsklopfolót és egy húsbárdot, egy nyújtófát, késeket és az asszony fején összetört széket lefoglalták. A két fiút előállították, kihallgatásukat megkezdték a dunaújvárosi nyomozók.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 13:18, kedd | Kék hírek

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Eljárás indult egy szabolcsi férfi ellen, aki ittasan bejelentést tett, majd a helyszínre érkező, jogszerűen intézkedő rendőrökre uszította a kutyáját múlt szombaton

2020. Május 26. 06:16, kedd | Kék hírek

Letartóztatta a bíróság az apját életveszélyesen megsebesítő férfit

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki társával együtt bántalmazta és fejbe szúrta az apját - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

2020. Május 25. 10:53, hétfő | Kék hírek

Harapott a rablónő, késsel fenyegetőzött, végül vitte a pénzt

Kifosztással gyanúsítják a 25 éves nőt.

2020. Május 25. 06:22, hétfő | Kék hírek

Gumilövedékes fegyverrel lövöldöztek Újpesten

Családi vita miatt lövöldöztek Újpesten vasárnap, gumilövedékes fegyverrel – közölte a rendőrség délután a honlapján. Este azt írták, hogy az elkövetők önként feladták magukat.