Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2013. Február 20. 12:20, szerda | Helyi
Forrás: infoGyőr/GÁ

Valentin-napi párverseny eredményhirdetése

Valentin-napi párverseny eredményhirdetése

Az infoGyőrön lezajlott Valentin-napi párverseny eredményei, ahogy ígértük a mai napon megtekinthetőek! Gratulálunk a nyerteseknek!

Rengeteg szavazat érkezett a beküldött képekre és a végén nagyon szoros, pár szavazaton múló végeredmény alakult ki.

Lássuk kik lettek a nyertesek, akiknek ezúton is gratulálunk!

A fődíjat, egy francia ágy keretet a Gold Bútorház(Győr, Bartók Béla út 1.) felajánlásából: Varga Zsanett nyerte 473 szavazattal!

Második helyezést ért el és nyerte meg a10.000 Ft értékű utalványt a Subway Music & Dancehall(Győr, Bartók Béla u. 1.) felajánlásából: Merics Patrik és párja260 szavazattal!

Harmadik helyen 259 szavazattal Szarvasné Rigler Henrietta és Szarvas László végzett, nyereményük egy párkapcsolat erősítő, elmélyítő három alkalmas párkapcsolaticoaching és mediáció a BE Coaching felajánlásából.

Negyedik helyezett 248 szavazattalSimon Imre és Léránt Eszter lett. Nyereményük egy10.000 Ft értékű vacsorameghívás a Westy Hajó Étterem(Győr, Móricz Zsigmond-rkp, III. hajó) felajánlásából.

Ötödik helyen végzett 72 szavazattal és nyerte meg a 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány a Lucifer Szexshop felajánlásából: Toldi Mariann és párja.

További aktuális játékainkról, a hamarossan induló infoGyőr szépségversenyről és egyéb nyereményjátékainkról itt tudtok olvasni: Nyereményjátékok és Versenyek.

Gratulálunk a nyerteseknek! Köszönjük a versenyen való részvételt a pároknak és a sok szavazatok az olvasóknak!

infoGyőr Szerkesztősége

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 16. 11:58, vasárnap | Helyi

Denis Ventura a Gyirmót FC új játékosa

A volt szlovák utánpótlás válogatott középpályás a román élvonalbeli Academica Clincentől érkezik Gyirmótra, miután szerződést bontott romániai klubjával.

2022. Január 15. 16:28, szombat | Helyi

Vendégszerepelt Vuk Tatabányán

A héten a Vaskakas Bábszínház Vuk című előadása vendégszerepelt Tatabányán, a Jászai Mari Színházban. A 8 előadás során közel 3000 kisgyerek tekintette meg a produkciót.

2022. Január 15. 16:20, szombat | Helyi

Ötméteres Szent Korona magasodik Pannonhalma Fő terén

Pannonhalmára érkezett a Szent Korona ötméteres másolata. Elekes Gyula erdélyi zománcművész készítette az egyedülálló alkotást, amelyet az ereklye hazaérkezésének 44. évfordulójára állítottak fel a kisváros főterén.

2022. Január 15. 16:13, szombat | Helyi

Célszerű már most nyilatkozni az szja-kedvezményekről

Célszerű mielőbb nyilatkozni az szja-kedvezményekről – hívja fel a figyelmet a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága.