Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2012. Március 26. 11:25, hétfő | Helyi
Forrás: HírTv

Vállalják a büntetést is? Nem csökken a fűtőolaj-turizmus Ausztria felé

Vállalják a büntetést is? Nem csökken a fűtőolaj-turizmus Ausztria felé

A büntetések és az ellenőrzések ellenére továbbra is kannákban veszik a fűtőolajat a Győr-Moson-Sopron megyei határszélen élők Ausztriában - számol be a Hír TV.

A fűtőolaj literenkénti ára néhány centtel egy euró fölött van, így 150 forinttal kerül kevesebbe a Magyarországon kapható gázolajnál. A kutasok azt mondják: a fűtőolajat nemcsak személyautókba, hanem traktorokba is tankolják. Az adó- és vámhivatal a Hír TV riportja után, novemberben rendelt el kiemelt ellenőrzést, hiszen a piros fűtőolaj tankolása jövedékiadó-csalásnak minősül. Ha valaki lebukik, a bírság 30 ezertől félmillió forintig terjedhet, de akár az illető járművét is elkobozhatják.
- Tartanak a bírságtól, de nem érdekli őket. Volt már rá példa, hogy gazdálkodókat büntettek meg. Tehát többet lehet rajta megspórolni hosszú távon, mint amekkora a büntetés - mondta a Hír Televíziónak Dienes Lóránt mönchoffi műszakvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

2021. Május 19. 10:00, szerda | Helyi

A napsugarak legjobb helye!-Sisolar Napelemrendszerek

Ha a fenntartható, környezettudatos jövő fontos számunkra, szeretnénk csökkenteni a rezsi költségünket, akkor egyenes út vezet a napelem rendszerekig.

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.