Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2018. Június 19. 13:23, kedd | Bulvár

Válogatott futballsztár rabolta el a szépségkirálynő szívét?

Válogatott futballsztár rabolta el a szépségkirálynő szívét?

Az egykori Fitness válogatott valamint szépségkirálynő már többször posztolt a Futball válogatottról,képeit lájkolták is néhányan a focisták közül, ám ennél több árulkodó jel nem volt eddig.

Most viszont feltűnt egy szemfüles olvasónknak,hogy Leányfalvi Vanessza a VIP szektor első soraiból tekintette meg a meccset,uokaöccsével.

Elmondásuk szerint Vanessza a meccs előtt,a félidőben is eltűnt,majd a meccs után várakozott több mint fél órát a válogatott busz közelében,mégsem készített egyik focistával sem képet.A fotózkodás alatt az olvasónk arra lett figyelmes,amikor Vanessza unokaöccse akivel posztolta a fotót azt mondta: “Ádámmal beszélget”, ami azért érdekes mert abban a pillanatban Vanessza és Szalai sem volt látószögön belül pedig a busz már tàvozott.

Vanessza pár nappal korábban fotózáson vett részt melyről poszolt is egy selfie-t válogatott mezben, a posztban pedig meg volt jelölve az MLSZ oldala.

A meccs napján pedig több képet is posztolt Ádámról,valamint Facebookon képe alá a következőt írta: “VIP elsősor, jobb helyet nem is kívánhattam volna.Köszönöm❤️”

Instagramján pedig Szalai Ádámot valamint Dzsudzsák Balázst jelölte meg a posztjaiban. Ami ismét érdekes,hiszen Dzsudzsák Balázs korábban többször kedvelte képeit, valamint volt amelyikhez hozzá is szólt, bár, mivel Balázs azóta letörölte magát facebookról a kommentek is eltüntek.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Képek : Leányfalvi Vanessza

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 16:06, kedd | Bulvár

Nagyragadozók ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz

Nagyragadozók - macskák és más kisebb ragadozók távoltartására alkalmas - ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz.

2020. Augusztus 11. 08:07, kedd | Bulvár

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videójátékban a FIFA legendái közé.

2020. Augusztus 11. 07:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Cory a Happy Gang-ből - VIDEÓ

Mivel tartja formában magát Cory a Happy Gang-ből? Hogyan tartsuk magunkat fiatalon? Válaszok a videóban!