Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2010. Január 12. 14:02, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Válogatott védőt igazolhat a Fradi

Válogatott védőt igazolhat a Fradi

Az elmúlt napokban számos sajtóorgánum cikke arról számolt be, hogy Csizmadia Csaba aláírás előtt áll a Ferencvárossal, az egyes lapok különböző időpontokra valószínűsítették a megállapodást.

Az FTC zRt. részéről Igaz András technikai igazgató bonyolítja az egyeztetéseket a magyar játékosokkal és azok ügynökeivel, és a klub a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően a futó tárgyalások részleteiről nem ad tájékoztatást, az FTC zRt. hivatalosan akkor kommentálja ezeket az átigazolási híreket, ha már megegyezett vagy megegyezés előtt áll a kiszemeltekkel.

A felmerülő sajtóhírekkel kapcsolatosan az FTC zRt. vezetése a következő tájékoztatást adja: Csizmadia Csabával és ügynökével kapcsolatban áll a vezetés, de nincs szó arról, hogy megegyezés született volna róla. Éppen ezért várhatóan a megbeszélések tovább folytatódnak, fontos szempont azonban az is, hogy a védő abban az esetben csatlakozna keretünkhöz, ha a posztján szereplő játékosok valamelyikét értékesíti a klub a téli átigazolási időszakban. Amennyiben konkrét fejlemények lesznek ebben és a többi átigazolási ügyben, arról az FTC zRt. haladéktalanul tájékoztatja szurkolóit.

(ftc.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 13:06, csütörtök | Sport

Dóczi László és a keceli autocross

Interjú Lacival a június 16-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.

2019. Június 13. 12:04, csütörtök | Sport

Kovács Attila és a keceli autocross

Interjú Atesszal a június 16-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.

2019. Június 12. 05:00, szerda | Sport

Nagyon szoros csaták!

Májusban két ERC Junior futamon is részt vett Klausz Kristóf, a Ritmus ASE támogatott versenyzője.

2019. Június 11. 13:45, kedd | Sport

EURO-2020 - Szerdán kezdődik a jegyigénylés

Egy évvel a rajt előtt, szerdán kezdődik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egy hónapig tartó első jegyigénylési szakasza.