Városlista
2020. május 29, péntek - Magdolna

Hírek

2019. Október 09. 13:55, szerda | Bulvár

Válságba került Lagzi Lajcsi házassága

Válságba került Lagzi Lajcsi házassága

Galambos Lajos a bíróság folyosóján és a börtönhónapok után is készségesen nyilatkozott, mesélt, válaszolt a média kérdéseire, ami a feleségének egyáltalán nem tetszett.

2017-ben az ügyészség 2–12 évig terjedő szabadságvesztés kiszabását indítványozta Galambos Lajossal szemben. Szakértői becslések alapján a zenész 30 millió forintnyi áramot, 4,7 millió forintnyi földgázt és 16 millió forintnyi vezetékes vizet tulajdonított el. Legutóbb azt mondta, hogy ha minden kötél szakad, egy felfüggesztett börtönnel kiegyezne.

Most házasságáról mesélt. "Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta" - mesélte a zenész a Borsnak.

"Ő is erős személyiség, én is az vagyok, és ebbe nem is hagyok beleszólást. Vannak dolgok, amik nem képezik a megbeszélés tárgyát. Ez például ilyen. A mindennapjainkon rontanak ezek a csaták, de nemcsak Bogi van ezen az álláspontom, hanem más hozzátartozóm is. Szerintük teljes mértékben el kellene határolódnom a szerepléstől, de könyörgöm, közszereplő vagyok. Hogy nézne az ki, ha elmenekülnék? Azzal szerintem inkább azt sugallnám, hogy vaj van a fülem mögött. Ami nincs. És különben is. Ha nem adsz enni a farkasnak, akkor rabol magának" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.