Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Június 20. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

Van, ami a sorozatgyártás befejezése után indul az Audi Hungariánál

Van, ami a sorozatgyártás befejezése után indul az Audi Hungariánál

Az Audi Hungariánál megkezdődött az eredetialkatrész-motorok gyártása

A vállalat logisztikai központjában 8000 négyzetméteren alakították ki a motorgyártás új területét, amelynek célja, hogy az adott motor sorozatgyártásának befejezését követően további 15 évig biztosítsa a vevők ellátását.

„Az Audi Hungaria, a világ legnagyobb motorgyártójaként immár nem csak az aktuális motorpalettán szereplő erőforrásokat gyártja, hanem az úgynevezett eredetialkatrész-motorokat is”, mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója.

Új tevékenységünk során munkatársaink meglévő szaktudására támaszkodunk és innovatív technológiákat is alkalmazunk a gyártásban. Ennek köszönhetően biztosítjuk motorjaink legmagasabb minőségét a sorozatgyártás befejezése után is.

Az eredetialkatrész-gyártás újdonsága, hogy egy motort egy munkatárs épít az első csavartól az utolsóig. A munkatársaknak különleges képzettségre és nagy tapasztalatra van szükségük, hiszen a számos motorváltozat mindegyikét fel kell tudniuk építeni. Az Audi Hungaria a magas komplexitás és a technikai kihívások miatt innovatív megoldásokat alkalmaz az új gyártóterületen: a munkatársakat egy komplex program képernyőn keresztül támogatja az összeszerelés teljes folyamatában. „Okos” megoldás továbbá, hogy a termelési adatokat egy adatfelhőben tárolják, ami biztosítja, hogy a motorokról az összes információ elérhető legyen valamennyi munkaállomáson. Újdonságok, mint az ultrahang által vezérelt csavarozásiasszisztens-rendszer, továbbá az alkatrészek egy kocsira történő előkomissiózása, azaz összeválogatása, támogatják a munkatársakat a legkülönbözőbb motorok gyártásánál.

Az eredetialkatrész-gyártás során maximális rugalmasságra van szükség a darabszámok és a motorváltozatok terén egyaránt, természetesen a legmagasabb minőség biztosítása mellett, hiszen az eredeti-alkatrész motorok egyedi megrendelési számait nem lehet előre látni, így tervezni sem.

Az új területen a jövőben több mint 100 különböző típusú V6, V8 és V10 Otto-motort készítenek – eredeti prémiumminőségben világszerte az Audi-vevők számára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.