Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Szeptember 19. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop

Van az a pénz, amiért Majka megtenné

Van az a pénz, amiért Majka megtenné

Majka egy hét után végre kiválasztotta magának a TV2 Édesnégyes című műsorában Adriennt, akire bizonyára az elkövetkező időszakban nem sok ideje lesz. A lány riválisai mindent bevetettek, hogy elnyerjék a műsorvezető szívét, volt, ak

 
Majka a Napi Ásznak elárulta: csakis pénzért pózolna meztelenül. "Szerintem a testem nem alkalmas rá. Nem azt mondom, hogy rosszul nézek ki, de annyira jó sem vagyok, hogy mutogassam magam. De természetesen ha egy lap egy nagyobb összeget ajánlana érte, akkor átgondolnám a dolgot" - mondta Majka, aki most, hogy barátnőre lelt, tisztában van azzal, hogy az emberek kíváncsiak lesznek rá.


"Az emberek tettek azzá, aki vagyok. Ha ezért kíváncsiak rám, joguk van tudni, mi történik velem. Így ha lopnék, csalnék, hazudnék, azt is vállalnám. Nem bánom, hogy ismert lettem. Jól élek, jó csajaim voltak, rengeteg buliban voltam, ahol egyébként nem járhattam volna. Jó autóm van és szép helyen élek. Boldog ember vagyok, hiszen azt csinálom, amit szeretek!" - tette hozzá.


STOP
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.