Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 13. 07:19, kedd | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Vankó, Kelemen és Nagy G. Macedóniában

Vankó, Kelemen és Nagy G. Macedóniában

Három győri játékos utazott az U18-as válogatottal Macedóniába, ahol a vendéglátó ország válogatottja ellen lépnek pályára egy kettős mérkőzésen.

Mészöly Géza szövetségi edző három ETO játékosnak is bizalmat szavazhat, a kapus Nagy Gergő mellett a mezőnyben Vankó Imre és Kelemen Márk is lehetőséget kaphat.

Az 1994-es születésű korosztály válogatottja idén ősszel Európa-bajnoki selejtezőkön szerepel, s a csapat tavaszi programja már a tétmérkőzésekre való felkészülés jegyében telik. Ennek egyik állomásaként együttesünk hétfőn a macedóniai Strumicába utazott, ahol kedden és csütörtökön a házigazdák U18-as válogatottjával mérkőzik meg. 

- A kinevezésem óta eltelt bő két hónap az ismerkedés jegyében telt számomra, igyekeztem minél több edzésre és bajnoki mérkőzésre kilátogatni, hogy felmérjem a korosztály legtehetségesebb játékosait - mondta Mészöly Géza az mlsz.hu-nak. - Egy összetartásunk már volt Telkiben, valamint kikértem a klubedzők véleményét is, és az így szerzett információk alapján állt össze a mostani keret. A nemzetközi meccsek kiemelt fontossággal bírnak a csapatépítés szempontjából, a macedónok elleni mérkőzéseken a Telkiben gyakorolt taktikai elemeket, a rövid passzos játékot, az agresszív letámadást, visszatámadást szeretném viszontlátni a futballistáktól.

Forrás: www.mlsz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:13, kedd | Helyi

Tavaszi utómunkálatokkal folytatódik a győri fővonal felújítása

Tavaly felújította a MÁV a győri fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszát.

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 15. 14:10, hétfő | Életmód

Így csúsztak egymásnak az autók az M1-esen

Eseménydús videót közölt az autópályafenntrartó.

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára