Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Január 19. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Várandós a Spinédzser

Várandós a Spinédzser

Tizenhárom évnyi együttlét után Alicia Silverstone és rocksztár párja új szintre helyezték a kapcsolatukat, ugyanis első közös gyermeküket várják.

A 2011-es hollywoodi bébi-bumm megállíthatatlanul hömpölyög, és lassan már tényleg mindenki anya lesz kedvenc színésznőink közül, aki eddig nem volt. A legújabb hölgyemény, akinek hamarosan a kéményére fészkel a gólya - nem más, mint Alicia Silverstone. A Spinédzserek egykori Cher Horowita csaknem tizennégy évnyi együttlét után szánta rá magát párjával, Christopher Jareckivel a gyerekvállalásra. Bár Alicia azt állítja, hogy már két esztendős kora óta anya akar lenni. Mindenidők legrosszabb Batman-filmjének szereplője a hatalmas öröm ellenére sem lett szószátyár, mivel a hasonló helyzetben lévő kollegináihoz hasonlóan, ő sem árulta el, hányadik hónapban jár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.