Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

Látványos produkciókkal érkeztek a maszkok mögé bújt fellépők. A Rammsteint (persze németül) hörgő Bagolynál azt sem tudta eldönteni a két sztárcsapat, hogy férfi vagy nő az, végül Pápai Joci és Kamarás Iván lett a két végső tipp. Másodiknak az asztronauta érkezett, a produkciója után többen azt figyelték aggódva, hogy elájul-e, mert folyamatosan ide-oda tipegett, billegett, és állandóan a sisak alját babrálta, mint aki nem kap levegőt. Berkes Olivérre, Anettkára tippeltek a csapatok, de érkezett más észrevétel is: „Lézengett a színpadon, azt se tudta, hol van, nem lehet más, csak a Karda Bea" – jegyezte meg Majka.

Az erősen túlmozgásos kék Szőrmók láttán-hallatán is érdekes ötletek érkeztek, Tápai Szabina, Cynthia Dictator, Balázs Andi (az egykori Kasszás Erzsi) neve is felmerült, Gregor Bernadett, Vajna Tímea és Demjén Ferenc mellett. Octopuszi volt a negyedik fellépő, egy színes polip, nagyot énekelt: csak Ábel Anita nem gondolta, hogy profi énekesnőről van szó (Iszak Eszterre tippelt, pedig ő elvileg naponta posztolgat Indonéziából, itt meg azért kellett egy párhetes felkészülés). Elhangzott Rúzsa Magdi, Janicsák Veca, Nótár Mary és Péter Szabó Szilvia neve is.

Bombameglepetés érte eztán a nézőket, mert az első leleplezett figura, a Bagoly maszkja alatt Szőke Zoltán, a Barátok közt egykori alapszereplője, Berényi Miklós volt. Elmondta, hogy az hagyján, hogy kosztüm van az emberen, és nem kap levegőt, de itt énekelni és táncolni kellett. Akadtak ilyen feladatai a színházban, de az „ezer éve volt", emlékezett a színész.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 13. 13:03, csütörtök | Bulvár

Sharon Stone az emlékiratain dolgozik

Emlékiratain dolgozik Sharon Stone amerikai filmsztár, a könyv márciusban jelenik meg - jelentette be a Knopf kiadó.

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 16:06, kedd | Bulvár

Nagyragadozók ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz

Nagyragadozók - macskák és más kisebb ragadozók távoltartására alkalmas - ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz.

2020. Augusztus 11. 08:07, kedd | Bulvár

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videójátékban a FIFA legendái közé.