Városlista
2020. április 4, szombat - Izidor

Hírek

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

Látványos produkciókkal érkeztek a maszkok mögé bújt fellépők. A Rammsteint (persze németül) hörgő Bagolynál azt sem tudta eldönteni a két sztárcsapat, hogy férfi vagy nő az, végül Pápai Joci és Kamarás Iván lett a két végső tipp. Másodiknak az asztronauta érkezett, a produkciója után többen azt figyelték aggódva, hogy elájul-e, mert folyamatosan ide-oda tipegett, billegett, és állandóan a sisak alját babrálta, mint aki nem kap levegőt. Berkes Olivérre, Anettkára tippeltek a csapatok, de érkezett más észrevétel is: „Lézengett a színpadon, azt se tudta, hol van, nem lehet más, csak a Karda Bea" – jegyezte meg Majka.

Az erősen túlmozgásos kék Szőrmók láttán-hallatán is érdekes ötletek érkeztek, Tápai Szabina, Cynthia Dictator, Balázs Andi (az egykori Kasszás Erzsi) neve is felmerült, Gregor Bernadett, Vajna Tímea és Demjén Ferenc mellett. Octopuszi volt a negyedik fellépő, egy színes polip, nagyot énekelt: csak Ábel Anita nem gondolta, hogy profi énekesnőről van szó (Iszak Eszterre tippelt, pedig ő elvileg naponta posztolgat Indonéziából, itt meg azért kellett egy párhetes felkészülés). Elhangzott Rúzsa Magdi, Janicsák Veca, Nótár Mary és Péter Szabó Szilvia neve is.

Bombameglepetés érte eztán a nézőket, mert az első leleplezett figura, a Bagoly maszkja alatt Szőke Zoltán, a Barátok közt egykori alapszereplője, Berényi Miklós volt. Elmondta, hogy az hagyján, hogy kosztüm van az emberen, és nem kap levegőt, de itt énekelni és táncolni kellett. Akadtak ilyen feladatai a színházban, de az „ezer éve volt", emlékezett a színész.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.

2020. Április 03. 17:37, péntek | Bulvár

Nem jött be az éjszakai romantika Csordás Tibinek - VIDEÓ

Világéletemben az volt a vágyam, hogy zenével foglalkozzak és a dalaimat minél több embernek előadhassam – mondta a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában Csordás Tibi, a Fiesta egykori tagja.

2020. Április 03. 15:01, péntek | Bulvár

Elhalasztották a nyár nagy slágerének szánt Top Gun 2 bemutatóját

A nyolcvanas évek egyik kasszasikeréhez, a Top Gun című filmhez készült folytatást a nyár nagy slágerének szánták, de forgalmazását a koronavírus-járvány miatt most decemberre halasztották.

2020. Április 02. 16:31, csütörtök | Bulvár

Online már látható Rofusz Kinga Otthon című új animációs filmje - VIDEÓ

A YouTube-on lehet megnézni Rofusz Kinga Otthon című új animációs filmjét, melynek üzenete új értelmet nyert most, amikor az egész ország otthon marad.