Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Szeptember 17. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Varázsolt magának egy szigetet a híres mágus

Varázsolt magának egy szigetet a híres mágus

55 éves David Copperfield amerikai bűvész, aki varázsolt magának egy bahamai magánszigetet is.

Kotkin az eredeti neve, s azt már kissrácként belátta, hogy ilyen névvel sose lesz híres bűvész. Ezért amikor tizennégy évesen az első fellépésein próbálgatta tehetségét, a Davino művésznévvel próbálkozott. Amikor profi illuzionista lett, némi irodalmi műveltséggel megáldott menedzserei kitalálták neki a Copperfield Dávid nevet, s a világ már így ismerte meg.

Művészetének látványra épülő ágát műveli, azaz nem nyulat varázsol elő a cilinderből, hanem a New York-i Szabadság-szobrot "tünteti el", és nem kettéfűrészelteti magát, hanem a kínai Nagy Falon megy át. Viszont pár éve egy szorult helyzetből nem tudott kimenekülni. Másfél órára beszorult egy szálloda liftjébe.

Mutatványai egyértelműen az illúzióra épülnek, látványos számainak kitalálásában és megvalósításában hatalmas stáb segíti, a szakértők szerint kézügyességének hiányosságait csodás show-elemekkel rejti el, s ez világsikerének titka.

Menedzserei legalább olyan tehetségesek a szakterületükön, mint ő, hiszen nem csak macsó imázst varázsoltak neki, de a szépséges német topmodell hasonlóan ügyes tanácsadóival összefogva, összehozták Claudia Schifferrel - így Claudia meghódította Amerikát, David pedig karriert csinált Európában is. Nagy felhajtást kapott szerelmük csak reklámfogás volt, ám ennek köszönhetően David százmillió dollárt varázsolt a bankszámlájára, úgyhogy elégedetten szakíthattak.

Nagy varázslók David ügyvédei is: tavaly egy szexuális erőszak elleni vád alól mosták ki. A hölgy szerint a mágus bahamai magánszigetén akarta őt az ágyába varázsolni.

Viszont a valóságot az illuzionista tizenhat hónapon át titkolta: egy szép francia modell, Chloe Gosselin kislánnyal ajándékozta meg, akit a Sky névre kereszteltek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon