Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2011. Szeptember 17. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Varázsolt magának egy szigetet a híres mágus

Varázsolt magának egy szigetet a híres mágus

55 éves David Copperfield amerikai bűvész, aki varázsolt magának egy bahamai magánszigetet is.

Kotkin az eredeti neve, s azt már kissrácként belátta, hogy ilyen névvel sose lesz híres bűvész. Ezért amikor tizennégy évesen az első fellépésein próbálgatta tehetségét, a Davino művésznévvel próbálkozott. Amikor profi illuzionista lett, némi irodalmi műveltséggel megáldott menedzserei kitalálták neki a Copperfield Dávid nevet, s a világ már így ismerte meg.

Művészetének látványra épülő ágát műveli, azaz nem nyulat varázsol elő a cilinderből, hanem a New York-i Szabadság-szobrot "tünteti el", és nem kettéfűrészelteti magát, hanem a kínai Nagy Falon megy át. Viszont pár éve egy szorult helyzetből nem tudott kimenekülni. Másfél órára beszorult egy szálloda liftjébe.

Mutatványai egyértelműen az illúzióra épülnek, látványos számainak kitalálásában és megvalósításában hatalmas stáb segíti, a szakértők szerint kézügyességének hiányosságait csodás show-elemekkel rejti el, s ez világsikerének titka.

Menedzserei legalább olyan tehetségesek a szakterületükön, mint ő, hiszen nem csak macsó imázst varázsoltak neki, de a szépséges német topmodell hasonlóan ügyes tanácsadóival összefogva, összehozták Claudia Schifferrel - így Claudia meghódította Amerikát, David pedig karriert csinált Európában is. Nagy felhajtást kapott szerelmük csak reklámfogás volt, ám ennek köszönhetően David százmillió dollárt varázsolt a bankszámlájára, úgyhogy elégedetten szakíthattak.

Nagy varázslók David ügyvédei is: tavaly egy szexuális erőszak elleni vád alól mosták ki. A hölgy szerint a mágus bahamai magánszigetén akarta őt az ágyába varázsolni.

Viszont a valóságot az illuzionista tizenhat hónapon át titkolta: egy szép francia modell, Chloe Gosselin kislánnyal ajándékozta meg, akit a Sky névre kereszteltek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.