Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Február 11. 21:23, csütörtök | Helyi sport
Forrás: ETO KC hivatalos honlapja

Vasárnap BL-rangadó Podgoricában

Vasárnap BL-rangadó Podgoricában

\"A BL-középdöntő negyedik fordulója következik a hétvégén, amelynek során a nagy rivális Buducnost otthonába látogatunk.\" - tudhatjuk meg a Győri ETO KC cikkéből

A csoportrangadó következik vasárnap, ahol a Podgorica visszavágásra készül saját otthonában a januárban elszenvedett győri vereségért. Azonban mi is ott leszünk, a lányok hatalmas elánnal készülnek az összecsapásra.

A Podgoricával jelenleg azonos pontszámmal állunk a csoport élén, de gólarányuk miatt a montenegróiak előnyt élveznek. A csoportküzdelmekből egy pont veszteséggel érkeztek, amelyet a Bukaresttel szemben veszítettek el, azóta pedig a Győr rabolt tőlük két pontot, különben minden mérkőzésüket magabiztosan nyerték: legutóbb 28-18-ra győztek idegenben a Midtjylland ellen és 31-19-re verték a Vardart Podgoricában. A csapatból az ex-győri Katarina Bulatovic volt eddig a legeredményesebb, 55 BL-gólnál jár jelenleg. Mögötte mindössze két góllal lemaradva áll Christina Neagu, és 27 gólos Heidi Löke poszttársa, Dragana Cvijics. A csapat erőssége köztudottan azonban az agresszív védekezés, amely még azt a terhet is elbírta, hogy legutóbbi meccsükön a dánok ellen a 19. percben kapusuk, Marta Zderic piros lappal volt kénytelen elhagyni a pályát egy szabálytalan ütközés miatt.

Lányaink ma és holnap 1-1 edzéssel készülnek vasárnapra, emellett mindkét napra videózást is beiktatott Ambros Martín, tehát alaposan kielemzik majd a montenegróiak játékát, keresve annak gyenge pontjait. A csapat szombaton utazik Podgoricába, ahol egy edzés még lesz a mérkőzés helyszínén. Természetesen szurkolóink is készülnek az útra, kb. 70 zöld-fehér drukker lesz jelen a Moracsában, hogy segítse csapatunkat, és oldja az aréna félelmetes hangulatát.

Női Kézilabda Bajnokok Ligája Középdöntő 4. forduló

2016.02. 14. vasárnap 19 óra, Podgorica

Buducnost - Győri Audi ETO

Játékvezetők: Kjersti Arntsen, Guro Röen (NOR)

EHF ellenőr: Reto Morell (SUI)

A mérkőzés élőben látható majd a SPORT1 műsorán, továbbá honlapunkon élő szöveges tudósítást adunk.

Hajrá ETO!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma