Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2012. Október 26. 11:49, péntek | Helyi sport
Forrás: Pozsgai Kitti/Győri Kosárlabda Club

Vasárnap kosaras rangadó az Egyetemi Csarnokban

Vasárnap kosaras rangadó az Egyetemi Csarnokban

A hosszú hétvége után igazán hosszú sorozat kezdődik egyetemista kosarasaink számára. Az előttük álló kilenc napban hat mérkőzésen lépnek pályára a különböző sorozatban.

Vasárnap igazi rangadó helyszíne lesz az Egyetemi Csarnok. A Nyugati Csoportba visszatérő MTK-t fogadjuk, akik eddig ugyan hibátlan mérleggel állnak a bajnokságban, ám legutóbb a Vasas otthonában igencsak megküzdöttek a győzelemért. A nyugati csoportban folytatódó orosz rulettben nagy értékű győzelmet szerezhetnek a fiúk hazai pályán. Szurkolóinkat továbbra is a már lassan megszokott körjárat szállítja a mérkőzésre. Az első hazai összecsapáshoz hasonlóan most is lehetősége van fiatal játékosainknak a nagyszünetben a pályára lépni és dobálni a saját labdájukkal.

GYŐR-SZOL - Széchenyi Egyetem - MTK Törökbálint
NBI/B férfi bajnoki mérkőzés
2012.10.28. vasárnap 18.00
vez: Tóth Kálmán, Dombay László és Esztergályos Róbert

U23-ban a felnőtt mérkőzés előtt fogadjuk az MTK fiataljait. Bízunk benne, hogy második győzelmét szerzi meg a csapat. Ezzel történelmet írnának a fiúk, mert eddig még nem sikerült győzelmet aratni a törökbálinti egyesület közvetlen utánpótlás csapata felett.

GYŐR-SZOL - Széchenyi Egyetem - MTK Törökbálint
U23 férfi bajnoki mérkőzés
2012.10.28. vasárnap 16.00

Csütörtökön és pénteken Gyöngyösön szerepel egyetemi csapatunk a Műszaki Felsőoktatási Sport Napok keretében. Cseh Gergely alakulata reményeink szerint meg tudja ismételni az előző évi nagyszerű eredményét.

Program:

Csütörtök (csoport mérkőzések)
12.00. Széchenyi Egyetem Győr - Veszprémi Egyetem
15.00. Óbudai Egyetem - Széchenyi Egyetem Győr

Péntek (helyosztó mérkőzések)
08.00. A3 - B3 (mérkőzés az 5. helyért)
11.00. A2 - B2 (mérkőzés a 3. helyért)
12.00. A1 - B1 (döntő)

Vasárnap mutatkozik be hazai körülmények között U16-os csapatunk. Csaplár Nagy Ervin csapata a Pápáról érkező Tarczy DSK alakulatát látja vendégül két mérkőzésen a Jedlik SZKI termében.

Program:
09.00. Tarczy DSK - GYŐR-SZOL - Győri KC
11.00. GYŐR-SZOL - Győri KC - Tarczy DSK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.