Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Július 31. 07:12, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Vasárnapi jpest-Győri ETO rangadóval rajtol a hazai pontvadászat

Vasárnapi jpest-Győri ETO rangadóval rajtol a hazai pontvadászat

Sok érdekességet tartogat az első bajnoki forduló a labdarúgó NB I-ben, ahol máris rendeznek egy izgalmasnak ígérkező rangadót az jpest és a Győri ETO között, ezen kívül

Sportfogadási szempontból a legérdekesebb találkozó kétségkívül a vasárnap esti jpest-Győri ETO lesz, ahol talán csak a hazai pálya előnye miatt tűnik esélyesebbnek a fővárosi csapat (2.25), de bőven van esély a döntetlenre (2.90) és a vendég győzelemre is (3.10). Mindenesetre amelyik csapat nyer, biztosan elmondhatja majd magáról, hogy remekül vette a rajtot, ami erőt és önbizalmat adhat neki a továbbiakra.
A sok új igazolással és új edzővel próbálkozó Ferencváros feltétlenül esélyes hazai pályán a Paks ellen (1.55), a vendégek esetleges pontszerzése már jelentős, 3.50-ös, illetve 5.50-ös szorzóval bír. Illik szólni a Debrecen és a Videoton első fordulós reményeiről is, hiszen ez a két csapat várhatóan idén is versenyben lesz a bajnoki címért. Előbbinek előnyt jelent majd, hogy hazai pályán játszik, és mindenképpen erősebb, mint a Lombard Pápa, ugyanakkor hátrányt, hogy sok a sérültje és szerdán csalódást keltő eredményt ért el a Basel ellen a BL selejtezőjében. A Loki győzelmére azonban így is csak 1.33-as oddsot ad a BetClic, a döntetlen 4.40-es, a vendégek sikere 7.50-ös nyereményszorzóért fogadható meg.
A Videoton számára jóval nagyobb kihívás lesz az első forduló, mert Siófokon kell fellépnie az együttesnek, ami nem lesz könnyű mérkőzés, és ezt a székesfehérváriakra adott 1.70-es odds is elárulja. A Siófok hazai környezetben 4.50-ös szorzót kapott az oddmesterektől, míg a döntetlen 3.35-szörös pénzt érhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.