Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Június 05. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: infoGyőr

Vastag Csaba az SzFeszten!

Vastag Csaba az SzFeszten!

Vastag Csaba is fellép az SzFeszt 2013-on a győri ETO Parkban.

Vastag Csaba (Budapest, 1982. február 11.) magyar énekes. A Popdaráló és az X-faktor című műsor révén vált ismertté, de már előtte is tevékenykedett színházi darabokban, musicalekben.

Vastag Csaba Budapesten született, de családjával Veszprémben élt. Két öccse van: Balázs és Tamás.
Az iskolában versmondó versenyeket nyert a beszédhibája, vagyis a hadarása ellenére is.

Hét évet töltött a veszprémi Petőfi Színházban, ahová táncosként került be. Tizenegy éves korában már akrobatikus rock and rollt táncolt, később pedig rock zenekarok énekese lett.

Több európai országban megfordult különböző turnék alkalmával. 2000-ben érettségizett a veszprémi Ipari Szakközépiskola és Gimnáziumban. Jelenleg a veszprémi Pannon Egyetem hallgatója.

Kezdetben az énektanulás ellen volt, mert szerinte a legőszintébb éneklés az egyénből fakad, de végül elment egy szakemberhez, Kővári Judithoz, aki hangképzést tanított neki.

A 2008-as év magyar zenész TOP 100-ban a negyedik helyezést érte el. Ő volt 2008 legnépszerűbb musicalénekese.

Munkái

2001 júniusában bemutatták a Hair című musicalt, amelyben ő volt Aquarius megtestesítője. A darab főszereplője Mészáros Árpád Zsolt volt, akivel Csaba akkor barátságot kötött. E barátság révén ismerkedett meg a musical világával. Számos rendezvényen léptek fel együtt. Állandó fellépője lett a MÁZS-világ majd a MÁZSképp énekelek koncertsorozatokban. Szerepelt a Barátok köztben is, ahol Ökrös Jenőt alakította. Közel két évig volt oszlopos tagja a rapszínház társulatának, akikkel 2006 júniusában bemutatták a Rap City című drogprevenciós darabot, melynek egyik főszereplője volt. A TV2-n futott Popdaráló című műsor egyik vokalistája volt. Réthy Zsazsával közösen énekelt a Black Eyed Peaszel. A feladatra a Hooligans választotta ki őket. 2010-ben öccsével, Tamással indult az X-faktor nevű tehetségkutató műsorban, ahol bekerült a legjobb három közé. 2010. december 4-én testvérével kellett párbajoznia. A végső döntést Ifj. Malek Miklós hozta meg, és testvére búcsúzott. A műsor fináléjában 2010. december 19- én Takács Nikolasszal szemben ő nyerte meg a versenyt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense