Városlista
2020. október 28, szerda - Simon

Hírek

2013. Október 14. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Vastag Csaba és Tamás koncertje Győrben - Europethrob Tour

Vastag Csaba és Tamás koncertje Győrben - Europethrob Tour

Az Europethrob mobilalkalmazás egyedülálló magyar fejlesztés, amely megkönnyíti az eligazodást bárhol Európában. Egyszerre az útikönyvünk, az idegenvezetőnk, és újdonságokra motiváló útitársunk.

A reklám szakma hatalmas léptekkel halad előre, ehhez az iparághoz tökéletesen passzol a mondás, hogy aki kimarad, lemarad. A fejlesztő csapat, alapvető emberi igényeket figyelembe véve fejlesztett ki egy olyan alkalmazást, amelynek segítségével üzletek nyitva tartását, programokról, eseményekről, szórakozóhelyekről minden információt megtalálhatunk. Mindezekkel nem merülnek ki az Europethrob funkciói. Bárhol járunk Európában tájékozódhatunk, hogy aktuális tartózkodási helyünk közelében, milyen lehetőségeink vannak, ráadásul magyar nyelven. Ismerős lehet a helyzet, hogy nyaralások, utazások alkalmával rengeteg idő megy el azzal, hogy megfelelő helyet keresünk étkezésre, szórakozásra, vagy akár egy gyógyszertár megtalálásra. Az Europethrob applikációval pillanatok alatt igényeink szerint érkezik a megoldás a problémára, sőt a telefonunk navigációja el is vezet a pontos helyszínre.

Az applikáció az alábbi programpontokkal rendelkezik

Látnivalók
Ezen menüpont segítségéve minden fontos közelünkben elhelyezkedő látványosságról információt kapunk, Európában bárhol. Megtudhatjuk, hol található és leírást is kapunk róla, mintha csak útikönyvünket csapnánk fel.

Események
Erre a lehetőségre kattintva a közelben található koncerteket, bulikat és számos szórakozási pontot lelhetünk fel. Amikből kedvünkre válogathatunk.

Körülöttem
Ez a funkció a késében lévőknek vagy spontán eseményekre van kitalálva. Ha a legközelebbi helyekről szeretnénk informálódni, akkor válasszuk ezt a lehetőséget.

Érdekességek
Különös történettel bíró, érdekes helyszínekre bukkanhatunk e menüpont segítségével, Európa szerte.

Akciók
Ha mindez még nem elég az Europethrob alkalmazás megmutatja az üzletek aktuális akcióit is. Így nem csak, hogy a legjobb helyeket találhatjuk meg, de a legkedvezőbbeket is.

Europethrob turnéra indul, Europethrob Tour néven, amelynek első állomása Győr. A fellépők pedig Vastag Csaba és Vastag Tamás, akik ez alkalomból együtt lépnek színpadra. Október 18.-án 18.00 kor az Apor Vilmos Iskolában.

A jegy ára 1.990.- Ft. Az esemény érdekessége, hogy az alkalmazás letöltésével csupán 500,- Ft-ért élvezhetjük a Vastag Testvérpáros fergeteges egyórás koncertjét.

Az Europethrob alkalmazás INGYENESEN letölthető az Appstore és a Google play áruházból.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Október 28. 07:00, szerda | Belföld

Elhagyhatta a kórházat az első beteg, akit remdesivirrel kezeltek

Elhagyhatta a kórházat az első beteg akit remdesivirrel kezeltek - nyilatkozta az egyetem rektora kedden az MTI-nek.

2020. Október 28. 06:00, szerda | Kék hírek

Fiatalkorúak börtönére ítélték az apját halálra késelő fiút

Három év fiatalkorúak börtönére ítélt a Kecskeméti Törvényszék egy 16 éves román fiút, aki egy vita során halálra késelte apját egy orgoványi tanyán - közölte a bíróság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

2020. Október 28. 05:00, szerda | Belföld

Módosultak a házi karantén elrendelésére vonatkozó szabályok

Az Országgyűlés hétfői döntése értelmében módosultak a házi karantén elrendelésére vonatkozó szabályok és az ezek megszegése esetén alkalmazható szankciók