Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. December 20. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Vastag Csaba az X-Faktor nyertese

Vastag Csaba az X-Faktor nyertese

Vastag Csaba nyerte meg az RTL Klub X-Faktor című műsorát. Az idősebbik Vastag fiú Takács Nikolast győzte le a fináléban. A két versenyző a StoryOnline-nak mesélt érzéseiről, terveiről.

Csabi elmondta, egyelőre fel sem tudja fogni, hogy valóban megnyerte a tehetségkutató műsort. Azt állítja, végig azt gondolta, hogy versenytársa lesz a győztes. Nikolas a StoryOnline-nak elárulta, amikor a színfalak mögött beszélgetett Csabival, előre jelezte neki, ő fog nyerni.Végül ez be is jött. Arra, hogy miért éppen a veszprémi szívtipró kapta most a több szavazatot a nézőktől, egyik finalista sem tudott válaszolni. Abban is egyetértettek, hogy a versenynek nincs vesztese, mindketten nyertek, csak Csabi viszi most el a főnyereményt.


A verseny fődíjával kapcsolatban a győztes édesanyja a StoryOnline-nak elmondta, a mostani nyeremény nagyon nagy segítség lesz Csabinak ahhoz, hogy igazán önálló életet kezdhessen, hiszen eddig albérletben élt és az autóját is lízingelte. Úgy érzi fia felnőtt és meg is erősödött lelkileg az utóbbi hónapokban. Ráadásul Mártának éppen vasárnap volt a születésnapja, így fia győzelme volt számára a legértékesebb ajándék ezen a napon.

Azt, hogy pontosan mi lesz az X-Faktor nyertesének további sorsa, egyelőre nem tudjuk, az azonban már biztos, hogy saját lemeze lesz, de ez vélhetően Nikolasra is igaz. A verseny második helyezettje a StoryOnline-nak elmondta, nem bánja, hogy többnyire nem nagy slágereket választott a műsorban, ha kell, végigjárja a nehezebbik utat is a siker érdekében.

A nézők egyébként nem maradnak tehetségkutató műsor nélkül, ugyanis hamarosan újra indul a Csillag születik az RTL Klubon, sőt jövőre X-Faktor is lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.