Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Február 24. 07:21, péntek | Kék hírek
Forrás: mno / MTI

Vasvilla és sörösüveg – háború tört ki a faluban

Vasvilla és sörösüveg – háború tört ki a faluban

Egy életveszélyes és három könnyű sérültje van egy sárkeresztúri verekedésnek; öt férfit bűnügyi őrizetbe vett a rendőrség – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-nek.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint kedd este a kocsmából hazatérőben összeszólalkozott egy 50 éves és egy 33 éves helybeli férfi. A fiatalabb sörösüveggel támadott, az idősebb ököllel ütött.

Miután a sörösüveggel való ütéstől feldagadt orrú, arcú férfit ismerősök hazakísérték, a rendőrök gyanúja szerint a bántalmazott 21 éves fia és barátai elindultak, hogy elégtételt vegyenek.

Nem sokkal később elterjedt a faluban a hír, hogy a sörösüveges támadó életveszélyesen megsérült, rokonai vasvillával és egyéb eszközökkel támadtak a vélt bántalmazó családjára. A támadás következtében a férfi, a felesége és a fia könnyű sérüléseket szenvedett.

A szövevényes ügyben a sárbogárdi rendőrkapitányság nyomozói folytatják a vizsgálatot. A családra támadó négy férfit, valamint az első bántalmazásban részt vevő 50 éves helyi lakost bűnügyi őrizetbe vették.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.