Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. November 02. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Veca elsírta magát

Veca elsírta magát

Még az élő műsor után is a könnyeivel küzdött Janicsák Veca, akinél szombaton bizony rezgett a léc. A tehetséges lány ezúttal kevés nézői szavazatot kapott, így párbajozni kényszerült a Nyári lányokkal. A mentorok végül őt juttat

Vecát láthatóan nagyon megviselték a történtek, a StoryOnline-nak adott interjú alatt is végig könnyes volt a szeme. Azt mondja, számított arra, hogy esetleg neki kell párbajoznia, de arra nem tudott válaszolni, vajon miért éppen most és miért éppen ő kapott ennyire kevés szavazatot.

"A párbajdal alatt éreztem, hogy tartanom kell magam, a hangom nem remeghet meg. Azt is tudtam, nem nekem kell sírni attól amit csinálok, hanem a közönségnek. Persze azt sem tudhatom, hogy szimpatikus vagyok-e egyáltalán az embereknek" - mondta Veca az élő műsor után.

Azt is elárulta, szerencsére sokan odamennek hozzá, a szeretetükről biztosítják, ami erőt ad neki a folytatáshoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.