Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Május 03. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Vécépapírban bulizott Vilmos sógornője

Vécépapírban bulizott Vilmos sógornője

Zavarba ejtő fotó jelent meg Pippa Middletonról, amin a toalettpapírból készült falatnyi esküvői ruhában pózol.

A brit királyi család újabb bulimániás rokonnal gazdagodott pénteken, amikor Vilmos feleségül vette Kate Middletont. Ugyanis Katalin hercegnő húga, Pippa nem veti meg vad szórakozási lehetőségeket. Sőt, már kisebb botrányba is keveredett. Ugyanis egy kedves barátja eljuttatott az angol sajtóorgánumokhoz egy régebbi fotót, amin a huszonhét esztendős szépség vécépapírból készült menyasszonyi ruhában van. Ami egyrészt igencsak kiemeli az alakját, másfelől nem sok anyagot használt fel a megalkotásához, ez királyi szinten pedig nem igencsak vitatható öltözék.

A házibulis alkalmi viselete óta szerencsére sokat fejlődött az ízlése, hiszen nővére lakodalmán talán még magától az arától is jobban nézett ki a megboldogult Alexander McQueen által tervezett ruhájában. Olyannyira, hogy nemcsak Harry herceg vetett rá szemet, de a világ férfilakosságának nagy része. A nevére többen kerestek rá a hétvégén az interneten, mint Vilmos és Katalin esküvőjére. A brit sajtó pedig már most a királyi família fő celebjeként emlegeti, aki a bulizási szokásai, illetve külseje miatt állandó szereplője lesz a bulvárhíreknek. A szakértők szerint a románca Alex Loudonnal sem tart már sokáig majd, hiszen jelenleg Pippát akarja mindenki, és ő feltételezhetően él is majd egy-két ajánlattal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.