Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2011. Szeptember 29. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Vége Demiék házasságának!

Vége Demiék házasságának!

Ashton Kutcher megint félrelépett, amit ezúttal már nem tolerált Demi Moore, és kiadta a szépfiú útját.

A hétvégén volt Demi Moore és Ashton Kutcher hatodik házassági évfordulója, ami jelen állás szerint egyben az utolsó is. Ash ugyanis úgy készült a jeles eseményre, hogy pénteken elment mulatni barátaival és a Két pasi - meg egy kicsi stábjával. A vendéglátóipari egységben tett látogatás alkalmával pedig nemcsak alaposan felöntött a garatra, de fel is szedett egy lányt, akivel az estét lezárandó egy kis ágygimnasztikát is gyakorolt. Mindez egyelőre ismeretlen módon Demi fülébe jutott, így már a hétvégén közölte kis játékával, pakoljon, és vigye a fékezhetetlen libidóját is.

A történet pedig nemcsak kitaláció, mivel a meghódított huszonhárom éves hölgy már ügyvédet fogadott, hogy a médiával szemben megvédje, illetve arra az esetre, ha Ashton beperelné hitelrontásért.

Kutcher nem először csalta meg örökifjú feleségét. Pontosan egy évvel ezelőtt Brittney Jones állt elő a történetével, miszerint a színésszel többször is összefeküdt. Akkor azonban Demi szemet hunyt az eset fölött, amit a külvilág felé azzal magyarázott, hogy engedélyt adott férjének a kalandozásra. Ám dolgok jelenlegi állása szerint ezúttal már nem akar sem hazudni, sem megbocsátani csalfa urának.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.