Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Augusztus 22. 15:22, hétfő | Helyi sport
Forrás: MTI-V, Fotó: tenisz.hu

Véget ért a Győrben rendezett tenisz országos bajnokság

Véget ért a Győrben rendezett tenisz országos bajnokság

A férfiaknál Balázs Attila, a nőknél pedig Bukta Ágnes nyerte meg a Győrben rendezett tenisz országos bajnokságot.

A vasárnapi fináléban az immár hétszeres bajnok Balázs 7:6 (7-4), 6:2, 6:2-re verte a 18 évesen első felnőtt döntőjét vívó Valkusz Mátét, aki az elődöntőben a címvédő és Davis Kupa-válogatott Nagy Pétert búcsúztatta.

Balázs Attila párosban is ünnepelhetett, mivel Kisgyörgy Gergellyel az oldalán legyőzte az első helyen kiemelt Bíró André, Filipenko Viktor duót. Balázs hetedik páros elsőségét gyűjtötte be, a 40 éves Kisgyörgy Gergely pedig harmadjára emelhette magasba az ob páros trófeáját. Előzőleg 1999-ben Nagy Viktorral nyert, 1995-ben pedig György Tamással lett első.

A nőknél az első helyen kiemelt Bukta Ágnes szettveszteség nélkül jutott el a döntőig, ahol ellenfele a mindössze 16 éves, hatodikként rangsorolt Horváth Adrienn volt. A finálében Bukta 6:1, 6:0-ra nyert, párosban pedig éppen Horváth oldalán diadalmaskodott, ezzel 2009 és 2013 után újra duplázni tudott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.