Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Február 02. 06:42, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Végignézték a devecseri iskolai tömegverekedést

Végignézték a devecseri iskolai tömegverekedést

A rendőrség eddigi adatai alapján tömegverekedés volt az egyik devecseri általános iskolában. A Gárdonyi Géza Általános Iskolában egy 13 és egy 14 éves diák verekedett össze az öltözőben. A két lány vitájának több osztálytársuk

Mintegy két órával a verekedés után érkezett a bejelentés a rendőrségre - mondta Frankó Marianna. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hozzátette: a mentők értesítették őket arról, hogy egy 13 éves lányt vittek be a kórházba, akit lehet, hogy bántalmaztak. A mentőket pedig az a háziorvos értesítette, akit a verekedés után a diáklányhoz hívtak, mivel fájlalta a hasát. Frankó Marianna hozzátette: az eddigi információk szerint két lány verekedett össze az iskolában, amit több társuk végignézett, néhányan pedig bekapcsolódtak.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki az iskolához, mert úgy tudták, tömegverekedés tört ki az intézményben. Mire azonban kiértek, már véget ért a verekedés, egy lányt pedig a kórházba vittek. Korábban az iskola igazgatója azt mondta: szó sem volt tömegverekedésről, valaki rosszindulatból félrevezető információkat adott a rendőrségnek.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.