Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Augusztus 25. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Végleg vége!

Végleg vége!

Hivatalosan is elvált egymástól a világ egyik leghíresebb sportolója és mélységesen megbántott neje. Az okokat az egész világ ismeri egy autóbalesetnek köszönhetően.

 

Nem tudták újraépíteni a házasságukat a férj számtalan afférja után, így hivatalosan is külön vált egymástól Tiger Woods és Elin Nordegren Woods. A golfsztár nejének ügyvédi cége közleményben tudatta a világgal: "Szomorúan vettük tudomásul, hogy a házasságunk véget ért, de mindketten csak a legjobbakat kívánjuk egymásnak a jövőre nézve. Annak ellenére, hogy már nem vagyunk házasok, két csodálatos gyermek szülei vagyunk, akiknek a boldogsága volt, van és lesz mindig is mindkettőnk számára messze a legfontosabb."



Ez utóbbi sor azért felvet kérdéseket azok után, amiket a híres apuka művelt, de reméljük legalább a jövő időre valóban vonatkozik a fogadkozás. A közleményt is leszögezi, hogy: "az előttük álló hetek és hónapok nem lesznek könnyűek [a gyerekek] számára, amíg mind megszokjuk az új családi helyzetet, épp ezért a legfontosabb, hogy békén hagyjanak bennünket." A golfozó és felesége megosztja a gondoskodást 3 éves lányuk, Sam és 19 hónapos fiuk, Charlie fölött.



Bár részleteket még nem tettek közzé, tudni lehet, hogy az asszony mintegy száztól ötszáz millió dollár értékig részesedhet a közös vagyonból.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.