Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2016. Április 22. 10:54, péntek | Helyi sport
Forrás: Győri Audi ETO KC honlapja

Véglegesedett – vasárnap az Érd látogat az Győri Audi ETO KC otthonába

Véglegesedett – vasárnap az Érd látogat az Győri Audi ETO KC otthonába

A K&H Női Kézilabda Liga rájátszásának soron következő fordulójában a Győri Audi ETO KC otthonába az Érd csapata érkezik.

A magyar bajnokság rájátszásának első fordulójában az alapszakaszt ötödikként végző Érdet hazai pályán két góllal megszorongatta a Siófok együttese. A visszavágón azonban az Érd bizonyult jobbnak, a mérkőzésen végig magabiztosan vezettek Klivinyiék, akik végül öt gólos győzelmet arattak. Összesítésben három gólos előnnyel az Érd jutott tovább, akik az Audi Arénába érkeznek április 24-én vasárnap.

K&H Női Kézilabda Liga 1-8. rájátszás 2. forduló
2016.04.24. vasárnap, 18:00
Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC - Érd
Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér

A mérkőzésre a KÉK kivételével a 2015/16-os szezon tavaszi időszakra megváltott bérletek érvényesek. Jegyek a www.jegymester.hu oldalon, és a győri Látogatóközpontban vásárolhatók.

A mérkőzést tv nem közvetíti, honlapunkon élő szöveges tudósítást adunk.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 17:06, szerda | Külföld

Nyárig a szlovén lakosság 70 százalékát beoltanák

A kedvező járványügyi helyzet miatt enyhíthetnek a korlátozásokon Szlovéniában, például újraindulna a tanítás, Janez Jansa miniszterelnök bejelentése szerint pedig a nyár elejéig a lakosság 70 százalékát is beoltanák.

2021. Január 20. 16:01, szerda | Belföld

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

2021. Január 20. 15:01, szerda | Külföld

Hamarosan négyfajta oltás közül választhatnak a szerbiai állampolgárok

Néhány héten belül várhatóan az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca vakcináját is bejegyzik Szerbiában, így már négyfajta oltóanyag közül választhatnak azok, akik önként beoltatnák magukat

2021. Január 20. 14:02, szerda | Külföld

Meghosszabbítják és megszigorítják a korlátozásokat Németországban

Elővigyázatosságból február közepéig meghosszabbítják és meg is szigorítják a járványügyi korlátozásokat Németországban, hogy megakadályozzák a koronavírus korábbiaknál fertőzőképesebb változatának szétterjedését