Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2013. Április 17. 09:28, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Végre itt a jó idő!

Végre itt a jó idő!

Pár hónappal ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy ennyit kell várnunk mire megérkezik a jó idő és birtokba vehetjük a természetet anélkül, hogy fáznánk.

Hiába "jött" ki hosszú hétvégére a március 15-e, az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Így mondhatjuk, csak halmozódik a szabadidős, jó időben megtehető programok iránti vágy bennünk. Végre itt a jó idő, irány a szabad levegő!

Győr és környéke ilyen szempontból (is) sok sok lehetőséget kínál számunkra. A belvárosi sétáktól kezdve, a megannyi kulturális programon, szórakozási lehetőségen, Rába parti programokon át egészen a környékben található borvidék bejárásáig, felfedezéséig szemezgethetünk.

A családosok is bőven válogathatnak, a méltán híres győri állatkertben április 20-án SZent György napot tartanak, ahol a tavasz beköszöntét ünneplik. A Vaskakas Bábszínáz programjaival szintén az ő igényeiket kívánaj kielégíteni, így a gyerkőcök sem unatkoznak. A kultúra kedvelői ugyan ezen a napon a Győri Nemzeti Színházban, egy klasszikust a Csinibabát nézhetik meg. Április 25-én a Magvassy Mihály sportcsarnokban a XIX. Ovi Olimpia döntőt tekinthetik meg az érdeklődők.

A győriek és a Győrbe utazók élvezettel várják már első fagyijukat a sétálóutcán, az első teraszon megivott kávét, elfogyasztott süteményt. Valljuk be őszintén, az általános hangulatunk is messze menően más, mint a szürke, hideg téliesebb napokon. Ezt nem kihasználni, nem meglovagolni az időjárás adta lehetőségeket nagy vétek lenne ennyi várakozás után. Legyen szó egy délutáni sétáról vagy egy szabadban, aktívan eltöltött hétvégéről, de érdemes kilátogatni a természetbe.

Hotel Paár Szieszta
9024 Győr, Attila u 41-43.
Tel./fax: +36 96/527-443
+36 96/427-444
E-mail: szieszta@hotelspaar.hu

Címkék: győr, hotel, szállás, szieszta

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 17:07, csütörtök | Belföld

Indokolt a járványügyi készenléti helyzet fenntartása

A koronavírus elleni védekezés második szakaszában is indokolt a járványügyi készültség fenntartása .

2020. Június 04. 15:01, csütörtök | Belföld

A kiskereskedelem élénkülésére számítanak az elemzők

A kiskereskedelmi forgalom májusi adatai már élénkülést mutathatnak az áprilisi mélypont után az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint.

2020. Június 04. 13:05, csütörtök | Belföld

Közösen fejlesztenek koronavírus elleni vakcinát a PTE kutatói egy osztrák céggel

A koronavírus elleni vakcina fejlesztésével kapcsolatos közös vállalkozásba kezd a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoportja és a Cebina osztrák biotechnológiai cég

2020. Június 04. 10:08, csütörtök | Belföld

Drogdíler lakásában kutató rendőröktől akart kábítószert venni

A budapesti rendőrök egy kábítószer-kereskedő elfogását követően házkutatást tartottak a díler lakásán, amikor a gyanútlan „vevő” érkezett.