Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2012. Január 02. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: HírTv

Végtörlesztés: a győri városházán minden negyedik dolgozó devizahiteles

Végtörlesztés: a győri városházán minden negyedik dolgozó devizahiteles

A győri polgármesteri hivatalban minden negyedik dolgozónak van valamilyen devizaalapú hitele, a végtörlesztéshez támogatást kérők teljes tartozása eléri a 650 millió forintot - tudta meg a Hír TV.

A város alpolgármestere sem tudja elképzelni, hogy állami segítségvállalás nélkül az önkormányzat minden rászoruló dolgozójának támogatást tudjon nyújtani.

Simon Róbert Balázs alpolgármester, Győr, Fidesz-KDNP: "Csak a polgármesteri hivatal dolgozói létszámához viszonyítottan, ami 400 fő körül van, több mint 120 fő rendelkezik valamilyen devizaalapú hitellel, aminek összege meghaladja a 650 millió forintot a hivatal keretében. Azonban tudni kell azt, hogy a polgármesteri hivatalon túl természetesen közel ötezren dolgoznak még az intézmény-hálózatban a bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, különböző intézményeinkben, és itt is kb. úgy számolunk, hogy minden harmadik ember rendelkezik valamiféle devizaalapú hitellel, amit elsősorban forintalapúra szeretne kiváltani, tehát az igény Győr esetében óriásinak mondható."

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.