Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2015. December 10. 14:30, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Véletlenül elsült fegyver okozta egy zalai vadász halálát

Véletlenül elsült fegyver okozta egy zalai vadász halálát

Egy osztrák vendégvadász véletlenül elsült fegyvere okozta a halálát egy magyar vadásznak csütörtök reggel Zalaistvándi határában - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI érdeklődésére.

A rendőrségi tájékoztatás szerint vendégvadászat zajlott a Zalaistvándi határában lévő erdőben, ahol egy 31 éves osztrák hivatásos vadászt kísért a helyi vadásztársaság egyik tagja. A vendégvadász a rendkívül csúszós talajon véletlenül megcsúszott, a fegyvere véletlenül elsült, s a lövedék halálos sérülést okozott az 57 éves magyar vadásznak.

A tragédia kapcsán az osztrák férfit tanúként hallgatták ki a rendőrök, akik foglalkozáskörében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés bűntette miatt indítottak eljárást.

Címkék: fegyver, halál, vadász

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 29. 14:04, vasárnap | Belföld

Szijjártó Péter: húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként első alkalommal kaptak húsexportengedélyt magyar vállalatok a Fülöp-szigetek piacára - jelentette be Facebook-bejegyzésben a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap.

2023. Január 29. 14:03, vasárnap | Belföld

Mintegy 700 millióan utaztak tavaly a MÁV-Volán-csoport járatain

Tavaly csaknem 700 millióan utaztak a MÁV-Volán-csoport, vagyis a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz járatain - tájékoztatta a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-t.

2023. Január 29. 13:58, vasárnap | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: a magyar haderő harckészségének a legjobbnak kell lennie

Fontos, hogy a magyar haderő harckészsége mindenkor a legjobb legyen - jelentette ki a honvédelmi miniszter a kormány Facebook-oldalára vasárnap feltöltött videóban.

2023. Január 29. 08:22, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

Ezen a héten sem volt ötös a lottón.