Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Március 06. 14:41, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Verebes István: "Az én feleségem a világ legokosabb nője"

Verebes István: "Az én feleségem a világ legokosabb nője"

Verebes István Budapesten él, hetek óta nem jár haza. A felesége és a fia otthon maradtak Bazitán, Misó nehezen bírja az édesapja nélkül, Ági viszont megértőbb, jól tudja, a férjének most az elkövetkezendő félévben első a munka és

"Az én feleségem a világ legokosabb nője, egészen másként gondolkodik, mint bármelyik másik asszony, akivel eddig találkoztam. Ha azt látja, hogy nekem valami fontos, akkor azon van, hogy nekem a legjobb legyen. Hiányzom neki, mégis belenyugodott, hogy megpályáztam a Mikroszkóp Színház vezetését" - meséli.

Verebes István és Ági ebben az évben ünneplik megismerkedésük 15. évfordulóját. Amíg a derektor korábban híres volt arról, hogy amennyiben elromlott a kapcsolata, vagy kiszeretett a párjából, továbbállt, most hűséges.
"Azt szoktam mondani a feleségemnek: nyugodj meg, drágám, nem kellek én már senkinek, csak neked! De a viccet félretéve: amikor fiatalabb voltam, mások voltak a mozgatórugók a párkapcsolataimban. Például nem voltam fogékony az érzékenységre. A 15 év alatt Ágival is voltak és vannak kisebb vitáink, nézeteltéréseink, de egyszer sem éreztem azt, hogy ajaj, ezt már ismerem, ezután jön a balhé! Talán azért van ez így, mert otthon soha semmiért nem kapok szemrehányást, és mert nem akarnak megváltoztatni. Attól ugyanis ki tudnék futni a világból. Ági meghagyta a függetlenségemet, a szabadságomat, és büszkén mondhatom, mint feleség, mint anya, helytáll, de barátként is tökéletes. Voltam már nagyon szerelmes, éltem együtt nagyon okosokkal, nagyon szépekkel, de hogy egy nőben minden együtt legyen, az csakis a feleségemben van meg" - vallja Verebes.

Részletek a Bestben!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.