Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2013. Szeptember 15. 12:28, vasárnap | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Verekedés a menekülttáborban Vámosszabadin

Verekedés a menekülttáborban Vámosszabadin

A Vámosszabadi befogadóállomáson három nigériai állampolgár között alakult ki nézeteltérés.

A Vámosszabadi befogadóállomás fegyveres biztonsági őrsége 2013. szeptember 14-én 22 óra 50 perckor észlelte a belső zárt láncú megfigyelő rendszeren keresztül, hogy az egyik harmadik emeleti szoba előtt kisebb csoportosulás alakult ki. Az őrség – a rendőrség helyszínre érkezésével szinte egy időben – megállapította, hogy a csoportosulás oka a szobából kiszűrődő hangos szóváltás.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a szobában három nigériai férfi között alakult ki nézeteltérés, melynek során egy 34 éves és egy 26 éves nigériai férfi vagy azok egyike megütött egy 33 éves nigériai férfit. A mentők a sérült hámsérülését a helyszínen ellátták.A történteket a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.