Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Május 18. 14:47, kedd | Bulvár
Forrás: HírTV

Verekedés miatt elítélték Sean Pennt

Verekedés miatt elítélték Sean Pennt

Három év próbaidőre és 300 óra közmunkára ítélte Sean Pennt egy Los Angeles-i bíróság azután, hogy még tavaly rátámadt egy lesifotósra - számolt be róla az amerikai média.

A kétszeres Oscar-díjas színésznek ezen kívül részt kell vennie egy dühkezelő terápián is, valamint nem mehet 90 méternél közelebb a paparazzihoz. Sean Penn még 2009. október 2-án támadt rá egy fotósra. A szerdai ítélethirdetésen nem kellett személyesen megjelennie.


A 49 éves Penn a „Titokzatos folyó" és a „Milk" című filmekért kapta meg karrierjének két Oscar-díját: mindkettőt a legjobb férfi főszereplő kategóriájában.


A színésznek már nem először volt összetűzése fotósokkal. 1987-ben 60 napos börtönbüntetést kapott, és ennek csaknem a felét le is ülte, miután egy filmforgatáson rátámadt egy fotósra.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban