Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Május 16. 07:27, szerda | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Vereség a regionális bajnokságban

Vereség a regionális bajnokságban

U20-as válogatottunk 1 győzelemmel, 2 döntetlennel és 3 vereséggel zárta a Regionális Bajnokság küzdelmeit.

Az utolsó találkozón válogatottunk a Jova Levente - Baráth Botond, Izing Martin, Kelemen Dávid (Otigba Kenneth), Farkas Norbert - Skriba Máté (Gyurján Bence), Windecker József (Tölgyesi Viktor), Szakály Attila - Zamostny Balázs (Bacsa Patrik), Batizi-Pócsi Balázs (Vernes Richárd), Ugrai Roland (Nagy János) összeállításban szerepelt a találkozón, ám hiába vezetett 1-0-ra, végül 2-1-re kikapott a horvátoktól. Az ETO játékosa, Winecker József 63 percet játszott.

- Hasonló volt a forgatókönyv, mint az elmúlt néhány találkozón, ezúttal is jól játszottunk és vezettünk az első félidőben, a szünet után azonban az ellenfél átvette az irányítást - mondta Róth Antal. - Ebben a periódusban már nem tudtunk párharcokat nyerni, szinte két öngólt rúgtunk, hiszen mindkét találat jókora hibák után esett. Ma azzal volt erősebb ez a horvát csapat, hogy hibákra kényszerített bennünket, egyben megmutatta, hogy nem véletlenül nyerte meg a Regionális Bajnokságot.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.