Városlista
2020. december 1, kedd - Elza

Hírek

2010. Január 20. 07:02, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Vereséggel kezdtük a futsal Eb-t

Vereséggel kezdtük a futsal Eb-t

Hiába töltötte szinte a teljes második félidőt az azerbajdzsáni kapu előterében a magyar válogatott, vereséggel kellett elhagynia a pályát a futsal Európa bajnokság keddi nyitómérkőzésén.

A Budapesten és Debrecenben rendezett Eb első mérkőzését a Papp László Sportarénában játszották, kedden, szinte telt ház előtt. A házigazda Magyarország ellenfele Azerbajdzsán nemzeti csapata volt.

A mi szempontunkból rosszul indult a meccs, hiszen már a 2. percben hátrányba kerültünk. Biro Jade 10 méterről lövésre szánta el magát, lökete Madarászon megpattanva jutott a hálóba. 0-1. Azonban gyorsan jött az egyenlítés, Gyurcsányi szabadrúgását Lódi 2 méterről passzolta a kapuba. 1-1. A gyors gólváltást több kihagyott helyzet követte, főleg a honosított brazilokkal megerősített azeriek irányították a játékot, a mieink kontrákból veszélyeztettek. Balázs Zoltán több bravúrt is bemutatott. Aztán a 13. percben újra hátrányba kerültünk: Biro Jade lövését védte ugyan Balázs, de a kipattanó pont Serjao elé került, aki a körívről a már fekvő kapuvédő fölött a hálóba helyezett. 1-2. Az újabb gól után a magyarok rákapcsoltak, Tverjankinnak is be kellett mutatni néhány védést. Így váratlanul jött az újabb gól. Alves egyedül vezethette Balázsra a labdát, majd a kifutó kapus lábai között a hosszú sarokba lőtt. 1-3. Az első félidő nagy részében az azeriek irányítottak, jóval veszélyesebbek is voltak, mint a labdát keveset birtokló, de nagyon igyekvő magyarok.

Fotó: Veres János


Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 20:08, szerda | Sport

Szeretnénk bebizonyítani, hogy van helyünk a férfiak között

Vogelék a Kanári-szigeteken zárják a szezont.

2020. November 21. 14:00, szombat | Sport

Csomós Mixi: Egyszer fent, egyszer lent

Csomós Mixi és Nagy Attila számára egy igazi hullámvasút lett a II. Rally Hungary. A nyíregyházi ERC futamról Csomós Mixi számolt be.

2020. November 17. 12:08, kedd | Sport

Rally: A kategória győzelemnek nagyon örülünk!

Kilenc gyors, bő 120 versenykilométer van Kronome Ákos, és Pásztor Tamás mögött a III. Nyíregyháza Rally után.

2020. November 17. 06:36, kedd | Sport

Rally: Ha kalandok árán is, de sikeresen célba értünk!

Tizenhat gyors, majd 200 versenykilométer után a Juhász Csaba - Juhász Zsolt, azaz a „Juhász Tesók” sikeresen célba értek a II. Rally Hungary-n.