Városlista
2020. október 31, szombat - Farkas

Hírek

2018. December 12. 17:36, szerda | Sport

Vérfürdő az UFC-meccsen

Vérfürdő az UFC-meccsen

A szokásosnál is véresebb harcot hozott a UFC torontói gálájának egyik összecsapása, a brazil Alex Oliveira arcát ugyanis 29 öltéssel kellett összevarrni az izlandi Gunnar Nelson elleni összecsapást követően.

Nelson a második menetben adott egy olyan könyököst Oliveirának, amely után úgy dőlt a vér a brazil ketrecharcos homlokából, hogy az egész arcát, de még a testét is beborította. Innen pedig már nem is volt visszaút számára, az izlandi ellenfele nem sokkal később egy fojtással le is zárta a meccset.

Oliveira edzője, Andre Tadeu megnyugtatott mindenkit, hogy a sportoló már jobban van, és bár össze kellett varrni az arcát, hamarosan visszatér.

"A harcosok jól tudják, az életben vannak kudarcok is a sikerek mellett. A mi életünk erről szól, de a lényeg, hogy mindig vidámak maradjunk. Köszönjük az aggódó szavakat, a Cowboy már jól van, hamarosan visszatér" – mondta Tadeu.

Forrás: origo.hu

Főkép: UFC

Kép: Andre Tadeu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 29. 17:26, csütörtök | Sport

Majdnem évadzáró a Hungaroringen

A COVID járványhelyzet miatt 2020-ban az évad végére csúszott az LAPTIMING Kupa a Hungaroringen.

2020. Október 28. 13:09, szerda | Sport

Akár 23 futamból is állhat a 2021-es Forma-1-es versenynaptár

A Forma-1 irányítói minden eddiginél több, 23 versenyhétvégét tartalmazó naptárt mutattak be a 2021-es idényre a csapatoknak, legalábbis az Auto, Motor und Sport című német szaklap értesülései szerint.

2020. Október 27. 05:00, kedd | Sport

Záró futam éjjel – hihetetlen izgalmakkal

Ez az idei drift szezon olyan volt, mint egy fura könyv: az eleje nagyon unalmas volt, de a végére úgy felpörögtek az események, hogy senki sem akarta, hogy véget érjen.

2020. Október 25. 17:57, vasárnap | Sport

Boldogan a célban!

Beszélgetés Kronome Ákos raliversenyzővel, a viszontagságoktól sem mentes Vértes rali után.