Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Július 06. 17:07, szombat | Bulvár
Forrás: hatharom.com

Vérfürdő Brazíliában, a meccsen négyelték fel a bírót - Fotó

Vérfürdő Brazíliában, a meccsen négyelték fel a bírót - Fotó

Elképesztő és egyben sokkoló történetről számoltak be a brazil lapok: egy június 30-án megrendezett amatőr labdarúgó-mérkőzésen két embert brutálisan meggyilkoltak.

A helyi beszámolók szerint az ominózus találkozót Maranhaóban, Brazília észak-keleti részében fekvő faluban tartották meg.

A horrorfilmekbe illető történet akkor kezdődött, mikor a 20 éves játékvezető, Otávio Jordao da Silva és a 31 éves futballista, Josemir Santos Abreu súlyos szóváltásba keveredett. A felek között olyannyira elmérgesedett a vita, hogy a bíró a nála lévő késsel (!) végül ledöfte a vele pörölő játékost.Miután a futballista még a pályán életét vesztette, a feldühödött családtagok és barátok a játéktérre vonultak és meglincselték a 20 éves elkövetőt.

Cikk folytatása és képek...

Címkék: brutális, gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.