Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2020. Február 07. 14:00, péntek | Bulvár

Veszélyben volt Tóth Gabi terhessége utolsó időszakában

Veszélyben volt Tóth Gabi terhessége utolsó időszakában

Krausz-Tóth Gabi és Krausz Gábor exkluzív interjúban meséltek a TV2-n kislányuk, Hannaróza érkezéséről és napjaikról.

Az énekesnő nyíltan beszél arról, hogy a szülésnek és az anyaságnak a szépsége mellett van kemény időszaka is. "Nagyon fontosnak tartom, hogy tök őszintén beszéljünk róla, mert ettől lesz csodálatos az egész, a nehézségekkel, a maga valóságával. (...) Nagyon kemény időszak, kvázi a nők is meghalnak és újjászületnek a babával. Érdekes volt átélni, és nagyon hálás vagyok" - mesélte a Mokkában, ahol megmutatták kislányukat, Hannarózát is.

Mint mesélte, a Sztárban sztár leszek!-ből orvosi javaslatra szállt ki előbb, ugyanis volt esély arra, hogy a kisbaba a vártnál korábban érkezik. "Utólag elmondhatom, hogy el voltak számolva a heteim, illetve volt egy kis veszélye is annak, hogy korábban érkezhet Hanni. Ezért is döntöttem úgy, hogy kiszállok."

Hat hét alatt összeszoktak hármasban, de keveset alszanak, amit nem viselnek könnyen. "Hirtelen nagyon ingerszegény lett ez az életvitel, hiszen én is nagyon pörögtem, Gábor is. Kicsit bedepiztünk, összefolytak a nappalok az éjszakákkal. Most kezd kialakulni a rendszer" - árulta el.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.