Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2020. Február 07. 14:00, péntek | Bulvár

Veszélyben volt Tóth Gabi terhessége utolsó időszakában

Veszélyben volt Tóth Gabi terhessége utolsó időszakában

Krausz-Tóth Gabi és Krausz Gábor exkluzív interjúban meséltek a TV2-n kislányuk, Hannaróza érkezéséről és napjaikról.

Az énekesnő nyíltan beszél arról, hogy a szülésnek és az anyaságnak a szépsége mellett van kemény időszaka is. "Nagyon fontosnak tartom, hogy tök őszintén beszéljünk róla, mert ettől lesz csodálatos az egész, a nehézségekkel, a maga valóságával. (...) Nagyon kemény időszak, kvázi a nők is meghalnak és újjászületnek a babával. Érdekes volt átélni, és nagyon hálás vagyok" - mesélte a Mokkában, ahol megmutatták kislányukat, Hannarózát is.

Mint mesélte, a Sztárban sztár leszek!-ből orvosi javaslatra szállt ki előbb, ugyanis volt esély arra, hogy a kisbaba a vártnál korábban érkezik. "Utólag elmondhatom, hogy el voltak számolva a heteim, illetve volt egy kis veszélye is annak, hogy korábban érkezhet Hanni. Ezért is döntöttem úgy, hogy kiszállok."

Hat hét alatt összeszoktak hármasban, de keveset alszanak, amit nem viselnek könnyen. "Hirtelen nagyon ingerszegény lett ez az életvitel, hiszen én is nagyon pörögtem, Gábor is. Kicsit bedepiztünk, összefolytak a nappalok az éjszakákkal. Most kezd kialakulni a rendszer" - árulta el.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 15:51, péntek | Bulvár

Sportfesztivál a Kanizsa Arénában

Január közepén ismételten a sportolásé volt a főszerep az új Kanizsa Arénában. Kézilabda, kosárlabda, interaktív sport- és gyerekprogramok mellet egész nap a szórakozás volt a középpontban.

2022. Január 27. 13:05, csütörtök | Bulvár

Első kiadású James Bond-kötetre is lehet licitálni egy árverésén

Eladásra kínálja Paul Gallico amerikai író magánkönyvtárát pénteken a Chiswick Auctions brit aukciósház. Licitálni lehet többek között Ian Fleming A gyémánt örök című krimije első kiadásának példányára,

2022. Január 27. 08:01, csütörtök | Bulvár

Kiderült, hogy mi a legértékesebb márka a világon

Az Apple már a második egymást követő évben lett a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2022-es Global 500 ranglistája alapján.

2022. Január 26. 15:06, szerda | Bulvár

Bob Dylan eladta eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak

Bob Dylan eladta teljes zenei katalógusának eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak - írta kedden a BBC hírportálja.